CB SALT – CB CORNELLÀ | VISITA ALS CUERS EN BUSCA DE LA PERMANÈNCIA MATEMÀTICA

PREVIA MASC VS CBSALT

El Sènior EBA es desplaça a la localitat gironina de Salt en busca de vèncer el cuer del grup i certificar, matemàticament, la permanència, per novena temporada consecutiva, a la Liga EBA.


EL RIVAL

El CB Salt és, a quatre jornades d’acabar la temporada regular, el darrer classificat empatat amb el Castellbisbal amb un balanç de tres victòries i dinou derrotes. Per ells, és doncs, una final per mirar de salvar-se del descens directe. Porten una ratxa de quatre desfetes consecutives en una temporada en què la regularitat no els ha somrigut.

En la seva visita al Parc Esportiu, a la primera volta, van caure per 83 a 75 en l’estrena de Mario del Campo a la banqueta blava. Són un conjunt consolidat malgrat els mals resultats, que destaquen per la fortalesa defensiva i l’efectivitat en el tir de dos. Els agrada el joc ràpid i castiguen molt be els contratacs. Tenen una bona línia exterior capaç de trencar el partit en qualsevol moment. 


EL CB CORNELLÀ

Els blaus visiten Salt amb l’objectiu d’aconseguir el desè triomf de la temporada, el que certifiqui, matemàticament, la permanència a Liga EBA. Després de superar el Calvià en la jornada anterior al PELL, els de Cornellà ocupen la desena posició, quatre victòries per sobre l’última posició de perill, i amb  quatre partits per davant.

El conjunt dirigit per Mario del Campo aspira a acabar el més amunt possible. És per això que, per a aconseguir el triomf diumenge, els blaus hauran de partir de la intensitat defensiva per tal de superar un equip que juga una final. Fer un bàsquet senzill, amb equilibri interior-exterior, serà la segona clau per fer-se amb la victòria.