SEGONA VICTÒRIA CONSECUTIVA DEL SÈNIOR A

El Sènior A s’imposa al Mataró per 74 a 69 i aconsegueix la segona victòria de la temporada al Parc Esportiu.

Va costar dues jornades, però a la tercera els blaus ja van encetar el còmput de victòries a Saragossa. Aquest cap de setmana, per segona jornada consecutiva, el Sènior A va aconseguir una victòria molt desitjada i merescuda al Parc Esportiu contra el Mataró – Feimat.

Va ser un partit molt treballat i igualat. No vàrem ser capaços de trencar-lo per errors individuals en moments clau i vam haver de remar fins al final

El matx va començar molt igualat, els blaus van jugar bé al davant i només van cometre puntuals irregularitats al darrere. A la mitja part, el marcador plasmava el frec a frec entre els dos equips. Tant sols quatre punts separaven al Cornellà dels Mataronins (38 a 34). «(Va ser) un partit molt treballat i igualat. No vàrem ser capaços de trencar-lo per errors individuals en moments clau i vam haver de remar fins al final. De totes maneres, (estem) satisfets per la victoria», comentava l’entrenador Marc Solanes.

No va ser fins a l’inici del tercer quart, en què el Sènior A va aconseguir agafar distància i escapar-se al marcador. Tanmateix, dues pilotes perdudes consecutivament i un 2+1 va tornar a donar ales al rival i els va ficar en partit. Es van veure dues cares molt diferents en aquest període, uns minuts amb un alt nivell defensiu i uns altres on el Sènior va afluixar. «L’únic que ens va mancar va ser continuitat defensiva, però és un tema d’adquisició d’hàbits que encara ens portarà un temps», afirmava Solanes. A l’últim quart, el nerviosisme es palpava al joc dels blaus, i els mataronins van arribar a posar-se dos punts per sobre al marcador. Però la meitat del període va ser el punt d’inflexió final del partit. El Cornellà va tornar a pujar el nivell defensiu, i amb bones accions individuals en atac, van acabar guanyant el matx per 74 a 69.

L’únic que ens va mancar va ser continuitat defensiva, però és un tema d’adquisició d’hàbits que encara ens portarà un temps

A base d’esforç i feina ben feta, els blaus han aconseguit capgirar el bagatge de derrotes, i convertir-lo en victòries. Amb aquesta, ja en són dues de consecutives, i tot i que estem al principi de temporada i els objectius encara són perfeccionar el joc col·lectiu; al final, els partits guanyats són el que acaben marcant la diferència.

La propera jornada els blaus tornaran a jugar al Parc Esportiu Llobregat contra el JAC Sants, partit en el qual comptarem amb la presència de «The Puppets», grup de dança de la ciutat que amenitzarà els descansos. Us animem a tots a venir i gaudir de bon bàsquet!

Som blaus!