EL SÈNIOR B GUANYA PER 75 A 50 EL DERBI CORNELLANENC CONTRA EL BFC RIERA

El sènior B s’ha imposat de manera contundent al BFC Pav. Riera per 75 a 50
A la tercera jornada de Segona Catalana, els blaus van demostrar que la seva millor arma es el joc en equip

Diumenge es disputava a Rubió i Ors la tercera jornada de Segona Catalana, on el Sènior B s’emfrontava a un altre equip de la ciutat, el BFC Pav. Riera. Els blaus van dominar el partit de principi a fi, i en tots els aspectes del joc, tant en defensa com en atac, i destacant sobretot, en la superioritat en els rebots a ambdues cistelles.

L’entrenador, Miki Platel, destaca l’alt nivell defensiu que els blaus van mantenir durant el matx: «sin duda alguna el trabajo defensivo es el que ha marcado el ritmo del partido todo el rato. No hemos permitido en ningún momento que Riera se pusiera dentro del marcador, que estuviera en partido». Això els ha permès anar augmentat progressivament l’avantatge de punts i anar adquirint seguretat i confiança en el seu joc ofensiu, que cada cop ha estat més brillant i atrevit.

La segona part ha estat el moment d’esclat del joc blau, que amb només 8 jugadors disponibles, semblava que en fossin més per la frescura física i mental que encara mantenien en la part final del partit. El joc ha estat més fluït gràcies a millors lectures del joc en atac, el que els ha permès desenganxar-se en el marcador, sempre però sense treure’s la navalla entre les dents en defensa. Com afirma Platel, «hemos estado extraordinarios defensivamente y eso nos ha permitido tener más acierto en ataque».

Tal i com destacàvem la setmana passada, la millor arma d’aquest equip és la gran cohesió que tenen dins i fora la pista. La seva capacitat de treball i execució conjunta els fa molt potents i difícils de tombar. Saben que aquesta és una gran avantatge al seu favor per això el lema que més repeteixen al vestuari és que «todo lo que hacemos, lo tenemos que hacer juntos». I aquest cap de setmana es va demostrar que és així, i que realment, el treball en equip i la confiaça que tenen els uns en els altres els fa molt forts, i que és primordial per al seu bon joc.

Després d’aquesta gran victòria contra els veïns de Riera, el Sènior B es col·loca quart a la classificació amb dues victòries i una derrota, només per darrere del CB. Salou, el BC Tecla Sala i Panasalud Els Monjos BC. La propera setmana s’enfrontarà al Ploms Salle Reus B, dissabte a les 17:45.