EL SÈNIOR B ES RECONCILIA AMB LA VICTÒRIA

El sènior B masculí va aconseguir la novena victòria de la temporada contra l’AE Claret

Després d’un inici molt negre del 2017 pel sènior B, per fi, s’ha retrobat amb la victòria. Ho han fet al Vallès contra l’AE Claret per 68 a 81. El partit, més enllà de superar un equip en una situació molt delicada a la classificació, era una oportunitat pels blaus de recuperar sensacions i untar-se de confiança. «És una victòria molt important per la trajectòria de l’equip últimament, que tot i que estàvem entrenant bastant bé no estàvem treient resultat als partits», explicava l’entrenador blau, Miki Platel. 

Els blaus van començar el partit endormiscats i insegurs, el que els va portar a una actitud dubitativa, que poc a poc a mesura que anaven entrant de ple en el partit, es va anar atenuant fins a desaparèixer. A partir del minut 5 del segon període, el sènior b van anar traient avantatges, llegint les situacions correctament, i prenent bones decisions. La bona sintonia ofensiva va començar amb els jugadors interiors, que ho van encomanar als exteriors; i en un esforç col·lectiu admirable, van forjar una dura i estable defensa. 

«Per nosaltres era fonamental treure un partit així ara mateix, a les altures que estem de la competició i estant a la zona perillosa on estem»

Després del descans, els locals van fer dos grans esforços per retallar distàncies amb els blaus, al principi del tercer i del quart període, quan els nervis van tornar a envair el cos dels blaus. Aquest cop l’ansietat per guanyar i estabilitzar la seva situació els va fer passar uns mals minuts, però el treball col·lectiu va sustentar els ànims dels jugadors, que van acabar imposant-se per 13 punts de diferència, i aconseguint la novena victòria de la temporada. Els jugadors i entrenador blaus van voler agrair especialment el debut i col·laboració del Quim Llorente, pertanyent al júnior B del club, que els va donar un cop de mà molt gran davant de les múltiples baixes amb les que compta l’equip.

«Per nosaltres era fonamental treure un partit així ara mateix, a les altures que estem de la competició i estant a la zona perillosa on estem», comentava Platel. Però la seva situació no és tan delicada. Si bé és cert que el seu balanç és negatiu, amb 9 victòries i onze derrotes; els blaus es troben a la 10ena posició molt lluny de les posicions vertiginoses. Sense anar més lluny, tenen 4 partits guanyats d’avantatge sobre el 13è classificat, i per tant, si no es torça, el camí està ben traçat.

La propera setmana els tocarà seguir fent passes endavant, aquest cop contra el Prat, un rival dificultós que no posarà les coses fàcils als blaus.

Som blaus!