EL SÈNIOR B, VENJA LA DERROTA DE LA SETMANA PASSADA I ACONSEGUEIX LA PRIMERA VICTÒRIA A DOMICILI

Amb una victòria essencial per la mínima, els de Platel van trencar la ratxa de derrotes a domicili, guanyant a l’Esplugues per 67 a 68

Diumenge els blaus es van venjar del gust amarg que la derrota de la setmana passada els havia deixat. «Després de la setmana passada necessitàvem una reacció així», comentava l’entrenador Miki Platel. I a priori no era fàcil d’aconseguir. El Sènior B visitava al Nou Esplugues a casa seva, un equip complicat i veterà, amb les idees molt clares, i bon joc col·lectiu. A això, se li afagia, el handicap que podia suposar l’àmplia derrota que van encaixar els blaus la passada jornada que trencava amb la imbatibilitat dels blaus a casa.

Vam estar més junts i units que mai, i això es reflecteix en el partit tan seriós que vam fer. Vam estar excepcionals en defensa, i en atac vam seleccionar molt bé les millors opcions per treure avantatge

Tanmateix, els jugadors de Platel van demostrar que se saben superposar a qualsevol circumstància, i van fer un dels millors partits del que porten de temporada. «Vam estar més junts i units que mai, i això es reflecteix en el partit tan seriós que vam fer. Vam estar excepcionals en defensa, i en atac vam seleccionar molt bé les millors opcions per treure avantatges», explicava l’entrenador blau.

El partit va ser de gran intensitat, amb dos equips molt eficients en atac, i sòlids en defensa. La igualtat va durar fins a l’últim minut de partit, quan, quedant tant sols 13 segons, el conjunt local guanyava d’un sol punt. Però dos tirs lliures a favor dels cornellanencs van revertir el marcador, i establien el 67 a 68 final. Un duel d’emocions fortes fins al final, i de molt bon bàsquet per part dels dos equips. Aquesta setmana els toca descansar, per tornar més forts la vinent, quan tornaran a jugar a domicili. Aquest cop, contra el Salou, esperem que amb resultat similar, o millor.

Som blaus!


El partit del Sènior Femení va ser aplaçat per al febrer