EL SÈNIOR A BUSCA LA TERCERA VICTÒRIA CONSECUTIVA AL GRUP C DE LLIGA EBA

Dissabte a les 18.30, el Parc Esportiu acollirà el duel entre els blaus i el JAC Sants

Després de dues setmanes consecutives guanyant, els blaus no volen perdre la ratxa i per tal que així sigui, aquest dissabte al Parc Esportiu hauran d’enfrontar-se al JAC Sants (18:30). Però no estaran sols, a banda del públic que hi assisteixi, el grup de dansa de la ciutat The Puppets, vindran a amenitzar els descansos. Les ballarines, ja han fet presència al Parc Esportiu en ocasions anteriors, i és sempre un plaer donar-les-hi la benvinguda.

 

Oscar Raya al partit contra l’Olivar

Aquesta setmana hem parlat amb l’Oscar Raya, dorsal 6 del Sènior EBA. L’Oscar és de Navarcles, al Bages. Va començar jugant al club del seu poble natal quan tenia 8 anys i, és un veritable trotamóns del bàsquet. Només en l’etapa sènior, ha passat per Cornellà, Sevilla, Navarra, El Prat, Arraberri, Les Franqueses, França i, Bilbao; per tornar a Cornellà enguany. A banda del bàsquet l’Oscar està acabant un grau en màrqueting i investigació de mercats.

La veterania és una avantatge si la saps aprofitar

Respecte al partit de dissabte, el JAC és un rival molt jove, i un dels pocs equips de la lliga amb menys veterania que els blaus. Els de Sants tenen de mitjana 18-19 anys. Així doncs, aquest és un aspecte que el Sènior A haurà de saber aprofitar a pista, i un punt a favor amb el qual compten de partida. «La veterania és una avantatge si la saps aprofitar. En el nostre cas, és portar el partit al nostre terreny i que siguin ells els qui s’hagin d’adaptar al nostre joc», comentava Raya. Tanmateix, i malgrat els de Sants no han guanyat cap partit encara, els blaus no se’n refien, i saben que hauran de suar per superar-los dissabte. «El JAC pot semblar un rival assequible, tenint en compte a més, que el vam guanyar a Lliga Catalana fa un mes, però són un equip que et porta a un ritme de joc molt alt i si no hi estàs ficat et poden complicar el marcador», explicava Raya.

Som conscients que haurem de treballar des del minut 0 fins al 40 sense baixar la guàrdia

D’altra banda, un altre dels aspectes importants que han estat treballant serà mantenir la intensitat defensiva tot el partit. Aquest és un dels pilars del joc dels blaus, li’n donen molta importància sempre, però especialment dissabte, hauran de ser molt regulars en aquesta faceta del seu joc. «Som conscients tot l’equip que haurem de treballar des del minut 0 fins al 40 sense baixar la guàrdia, perquè ells, al ser tan joves, solen ser molt imprevisibles en quant a encert exterior», comentava Raya.

Ofensivament, la ratxa de victòries ha sigut motivadora per l’equip. El grup però, segueix treballant de valent posant èmfasi en aquells petits detalls que encara falten per pulir. Dissabte segur que gaudirem d’una versió millorada de l’equip que vam veure dissabte passat. Perquè el treball dóna els seus fruits, i cada setmana, aquest equip sua més als entrenaments. Us esperem a tots dissabte a les 18.30 al Parc Esportiu Llobregat per gaudir d’una gran tarda de bàsquet i de bones actuacions per part del grup de dansa The Puppets. El vostre equip us necessita!

Des de 1929, SOM BLAUS!