EL SÈNIOR A, EN BUSCA DE LA VUITENA

Dissabte a les 18:30, el Sènior A rebrà al CB Salt al Parc Esportiu Llobregat

En la segona jornada després de vacances i penúltima abans d’acabar la primera volta, els blaus s’enfrontaran al CB Salt de Girona. Com tots els que han jugat fins ara, s’espera un partit intens i emocionant, una veritable festa blava a la qual us hi convidem a tots.

adrianmartinezprevia
Adrián Martínez, dorsal 7, llençant una personal en el partit contra el CE Sant Nicolau a venir a veure.

Qui la viurà en primera persona és l’Adrián Martínez, dorsal 7 del primer equip, amb qui hem parlat aquesta setmana. L’ Adrián és d’Esplugues de Llobregat, té 20 anys i en porta 14 jugant a bàsquet, la meitat dels quals al Bàsquet Cornellà. Va començar a l’escoleta del club i va passar per les categories de pre-mini i mini, per després passar a formar part de les categories inferiors del FC Barcelona. A cadet va marxar a Sevilla, on va jugar al Cajasol fins fa 3 anys. Al convertir-se en Sènior, també es va tornar a convertir en blau. A banda de jugar a bàsquet, l’Adrián estudia un grau superior d’administració i finances, el que diu «és la meva prioritat».

Serà un partit molt igualat, el CB Salt és un rival que sempre ens ha costat guanyar

Respecte al partit, l’Adrián reafirmava el duel d’alta intensitat que viurem dissabte. «Serà un partit molt igualat atès que el CB Salt és un rival que sempre ens ha costat guanyar», comentava. Els gironins van novens a la classificació, dues posicions per sota dels blaus, tot i que només el
s separa un partit guanyat. Una diferència mínima que es plasmarà al terreny de joc, i que els blaus esperen que els segueixi sent favorable.

«El nostre objectiu últim és guanyar-lo», deia Martínez referint-se al partit. «Aquesta setmana hem treballat algunes defenses especials, concretant-les segons els jugadors de l’equip», continuava. Sabem que la defensa és un aspecte clau per als blaus, i així s’ha anat demostrant durant el que portem de temporada. La setmana passada mateix, la victòria es va acabar salvant gràcies a una última defensa final, que va impedir al Castellbisbal retallar aquells dos punts que els separaven. Dissabte tornarà a ser un aspecte vital, igual que mantenir la regularitat durant el transcurs del partit.

Som-hi blaus, a per la vuitena!

CB.CORNELLÀ EBA PARTIT