EL SÈNIOR EBA BUSCARÀ AL PARC ESPORTIU LA PRIMERA VICTÒRIA DE LA SEGONA VOLTA

El Sènior EBA reb dissabte al Simply Olivar, equip contra qui els blaus van aconseguir la primera victòria de la temporada. El partit serà a les 18:30 al Parc Esportiu Llobregat, on els homes de Marc Solanes buscaran canviar la sort dels últims dos partits. A Saragossa es va viure un dels duels més intensos de la temporada fins al moment, Zamora convertia un tir lliure que forçava la pròrroga i els blaus aconseguien imposar-se per 81 a 84.

El rival

El Simply Olivar acumula 4 victòries i 11 derrotes i ara mateix és l’últim classificat empatat amb el Mataró. Però això no el fa un rival fàcil, a casa seva ja van demostrar ser un equip molt exigent i energètic. La segona volta l’han començat amb  una victòria a Saragossa contra el Made in Menorca, equip que va derrotar als blaus la passada jornada, i una derrota precisament contra el Mataró-Feimat a la capital del maresme. Arriben a Cornellà amb fam de retrobar-se amb la victòria i aconseguir sumar uns punts molt ansiats per tal d’allunyar-se de les últimes posicions de la classificació.

El partit

En la que serà la tercera jornada de la segona volta, s’espera un partit vibrant entre catalans i aragonesos. L’alta intensitat en el joc d’ambdós equips, fa que s’estimi un duel energètic, viu i emocionant. Els blaus buscaran la vuitena victòria al Parc Esportiu Llobregat, un triomf que els permeti resituar-se a la part superior de la taula. Un matx que serà clau psicològicament pel Sènior A, doncs tres derrotes consecutives podrien ferir els ànims dels blaus, tot i que si una cosa ens han demostrat fins ara, és que la lluita i la perseverança prevalen indistintament dels resultats.