EL SÈNIOR EBA CAU PELS PÈLS A LA PISTA DEL GRUP BARNA

EBAvs JAC

Per 75 a 72 els blaus van perdre el partit previ al descans de Setmana Santa

Amb aquesta sumen 12 derrotes, mateix nombre de victòries amb les quals compten, i queden matemàticament salvats

El Sènior EBA va caure diumenge a la pista del Grup Barna, sumant així la dotzena derrota de la temporada, el mateix nombre que acumulen al còmput de victòries. Per 75 a 72, els blaus van caure en un enfrontament molt ajustat fins al final, quan els jugadors de Marc Solanes no van tenir la sort de cara. Va ser “un partit igualadissim, ja que ells s’hi jugaven el descens. A més, jugant a una pista petita, amb molt de públic a favor seu”, comentava Solanes.

La primera part acabava amb tres punts de desavantatge pels blaus, aconseguits pel Grup Barna durant el primer període. Els locals se sentien més forts amb el recolzament de la seva afició, que havia acudit al camp en resposta al crit d’ajuda del seu equip. Els blaus aguantaven la potència i l’embranzida amb la que jugaven els Barcelonins, conscients que, una derrota els pesaria molt en la lluita per la permanència. El Cornellà en canvi, lliure de pressions, marcava un ritme més tranquil i raonat, aguantant els cops, i refredant l’ambient.

L’estira i arronsa va arribar a la represa. El tercer període va ser per als locals, que van augmentar a nou punts la seva avantatge; mentre que els blaus, van dominar el quart final de l’enfrontament. Van controlar el ritme de joc, i van ser minuts de molta comoditat a pista; però el Grup Barna va saber llegir millor les situacions als instants finals, i això, els va donar l’ajustada victòria. Un marcador que finalitzava 75 a 72, i que donava pas a una merescuda setmana de descans.

La lliga EBA doncs, tornarà d’aquí a dos caps de setmana, per enfrontar el CB Cornellà al Castellbisbal, dissabte 22 a les 19:00, l’horari conjunt de final de temporada.

Us hi esperem! Som blaus!