EL SÈNIOR EBA, TERCER AL I MEMORIAL JOSEP MARCET

Els blaus van aconseguir la tercera plaça després de perdre el primer partit contra el Sant Josep de Badalona, i guanyar el segon contra el CE Sant Nicolau

El president, José Manuel Hernández, va fer entrega d’una samarreta del club als pares del desaparegut Josep Marcet

Escalfar motors per reprendre el ritme de competició, aquest era l’objectiu del Sènior A masculí pel torneig que va disputar el passat cap de setmana a Cerdanyola. El Memorial Josep Marcet en categoria sènior comptava amb 4 equips: el CE Sant Nicolau, el Sant Josep de Badalona, el CB Cornellà i els locals, el CB Cerdanyola.

L’estructura del torneig era senzilla, un primer enfrontament entre el Sant Josep i el Cornellà per una banda; i el CE Sant Nicolau i el CB Cerdanyola per l’altra; decidien els finalistes. Els guanyadors dels respectius partits van ser els badalonins i els locals, que van disputar la final diumenge a la tarda, i que van coronar al Sant Josep, equip de Copa Catalunya com a guanyador del primer Memorial Josep Marcet.

Pel que fa als blaus, el primer partit el van perdre per la mínima contra els guanyadors per 66 a 64. En un partit vibrant i emocionant fins al final, com ja ens tenen acostumats, els de Solanes no van tenir la sort a favor en els minuts finals, el que els negava el passi a la final. Diumenge es van enfrontar al perdedor de l’altra semifinal el CE Sant Nicolau, equip contra el qual havien perdut a casa a la competició regular. Els blaus es van assegurar la tercera plaça imposant-se als Sabadellencs per 74 a 62, venjant així la derrota a la lliga.

A banda de la vessant esportiva, el torneig organitzat per la Fundació Josep Marcet i Prat dedicada als joves que no poden practicar esport (ja sigui per discapactitat, falta de recursos..), va ser una gran festa solidària que va recaptar 12 220€, segons el portal informatiu cerdanyola.info. El president del club, va lliurar una samarreta blava, en senyal de solidaritat als pares del Josep Marcet.

El torneig ha servit al Sènior A per retrobar-se amb la competició després de l’aturada nadalenca, i per engegar motors de cara a la represa de la lliga el proper cap de setmana.

Som-hi blaus!