HI HA MOLT DE CAMÍ A RECÒRRER PERÒ EL PRIMER PAS JA ESTÀ FET

El Sènior Femení inaugura la temporada amb victòria a casa del C.B. Castellbisbal per 66 a 74.
Les de Quique López tenen camí a recórrer però el primer pas ja està fet.
La intensitat, el seu valor més positiu. La falta de comunicació en defensa, el negatiu.

Dissabte començava la temporada pel sènior femení de primera catalana, una nova oportunitat per treure’s el gust amarg que la salvació els va deixar l’any passat. Enguany volen més, volen aspirar a estar al capdevant de la classificació, i malgrat que encara els queda molt de camí per recórrer, el primer pas ja està fet.

Amb el resultat final de 66 a 74 les blaves s’imposaven al C.B. Castellbisbal a pista contrària. Tot i el bon resultat, la valoració del partit, tan per part de l’entrenador, com de les jugadores, no ha estat del tot positiu. Admeten que van fallar a estones en la defensa per falta de comunicació però recordem, que és un grup relativament nou. Amb moltes baixes respecte l’any passat, començant per l’entrenador, noves cares porten il·lusió a l’equip, i només és temps i treball el que cal per superar aquest aspecte.

Amb la filosofia d’equip encara en construcció i aspectes tècnics per enllestir, com l’escàs domini del joc interior que van tenir, el partit es va desenvolupar típicament com un matx de principi de temporada. En canvi, valoren molt positivament l’actitud alegre i la intensitat que totes i cadascuna de les jugadores va mantenir durant el transcurs del partit. Això, juntament amb la qualitat individual de les blaves, van els dos aspectes que les van portar a endur-se el primer partit de lliga.

Així doncs, amb alegria i optimisme, i sobretot, lluny de confiar-se en aquesta primera victòria, les jugadores de Quique López afronten la setmana amb motivació i ganes de començar una bona i llarga ratxa de victòries, on a cada partit, el seu joc llueixi més, i la seva defensa faci més por. López assegura que s’estan adaptant a una idea de joc molt més atrevida del que les jugadores estan acostumades, i «això fa que als partis encara es vegin molts dubtes i poca fluidesa en certs moments». Com ja hem comentat, res que no estigui previst en el calendari d’un entrenador que agafa un nou equip.

Dilluns van aprofitar la primera sessió d’entrenament de la setmana per començar a preparar el proper partit contra el Celtic Bàsquet Molins. Un matx que es presenta molt interessant, tant pel bon nivell dels dos equips com pel passat blau d’algunes jugadores del Molins. Us animem a tots a que dissabte a les 19:30h feu parada al pavelló Rubió i Ors per tal d’animar a les nostres noies en la seva estrena de temporada a casa.