EL SÈNIOR A, PREPARAT PER REPRENDRE LA COMPETICIÓ

Les vacances de Nadal han servit per recarregar piles, i després de quedar tercers al I Memorial Josep Marcet del CB Cerdanyola, estan preparats per tornar a combatre

Demà a les 18h el Sènior A visitarà al CB Castellbisbal, on espera obtenir la setena victòria de la temporada. Després de les vacances de Nadal, els de Solanes retornen a la competició amb l’esperança de seguir progressant i lluitant a cada partit.

L’objectiu segueix sent el mateix, superar-se a ells mateixos cada setmana, i competir contra cadascun dels rivals de la competició. El passat cap de setmana es van posar a prova al I Memorial Josep Marcet organitzat pel CB Cerdanyola, on van quedar en tercera posició després de perdre el primer partit contra el Sant Josep de Badalona, guanyador del torneig; i guanyar el segon al CE Sant Nicolau, equip conegut de la lliga, i contra qui havia perdut a casa poques jornades enrere. El memorial va servir als blaus per a engegar motors de cara a la represa de la lliga, demà, a Castellbisbal.

Els rivals van cinquens a la classificació, just per sobre dels homes de Solanes, amb tant sols un partit més al comptador de victòries. Com tots els enfrontaments que hem vist fins ara, serà un matx molt competit, entre dos equips molt igualats qualitativament. De ben segur que gaudirem d’un partit d’alt nivell, que acabarà decantant-se per qui es mantingui al 100% durant més minuts.

Som-hi blaus! Som blaus!