EL SÈNIOR A, PREPARAT PER VOLAR ALT DE NOU

Els de Solanes volaran a Mallorca per enfrontar-se al Calvià aquest diumenge a les 12

La lliga EBA és una de les més competides i renyides que hi ha. Tots els equips són de nivell, i malgrat la diferència entre pressupostos, la qualitat dels jugadors i dels grups, són molt similars. D’aquí que pocs partits del Sènior A hagin estat plàcids i s’hagin resolt abans dels últims minuts del quart període.

Aquest cap de setmana tornarà a ser una jornada dura, on els de Solanes hauran de suar de valent si es volen endur una important i difícil victòria a camp del Bàsquet Calvià, de les Illes Balears. Els blaus volaran fins a les illes per jugar diumenge a les 12 a Santa Ponça, Mallorca.

Serà un partit complicat, no només per l’equip rival sinó també pel que suposa el desplaçament a Mallorca el mateix dia de partit

villalon
Villalon la passada jornada al partit contra l’Aracena Collblanc

Aquesta setmana hem parlat amb el Fernando Villalon, dorsal 13 del primer equip del club. El Fernado, o Fer, com l’anomenen els companys, és de Barcelona. Va començar a jugar quan tenia 10 anys a l’escola IPSI, després va fitxar pel Cornellà, on hi va estar un any abans de marxar al Joventut de Badalona, on hi va jugar durant tres anys, per acabar tornant al club blau. Des de llavors s’ha mantingut a les files cornellanenques, aquest serà el seu vuitè any consecutiu al club, un jugador que és una mostra més de la feina ben feta del nostre bàsquet formatiu. A més, és també, exemple de l’oportunitat que reben els nostres jugadors d’arribar a jugar en alt nivell competitiu sense haver d’anar a fer-ho a cap altre lloc. A banda de jugar a bàsquet, el Fer és entrenador dels més petits: l’escoleta de bàsquet i el Mini Blau masculí, i està acabant el grau de Dret.

De cara al partit de diumenge, Villalón veu a l’equip amb ganes de revenja tenint en compte el resultat de la passada jornada a casa. «Després de la derrota del cap de setmana anterior, i sent conscients de la dificultat del partit, sortirem a per totes, sense res a perdre». A més diu que tenen el camí a seguir molt clar, que seguir i creure en la seva filosofia és el pilar i la base dels triomfs i que si la respecten, poden guanyar a qualsevol equip. «Sabem que si respectem les normes marcades en defensa, això ens permetrà atacar de manera fluida i, en conseqüència tenir moltes possibilitats de guanyar un partit importantíssim», explicava Villalon.

«Serà un partit complicat, no només per l’equip rival sinó també pel que suposa el desplaçament a Mallorca el mateix dia de partit», comentava el jugador blau. El partit serà a les 12 del matí, pel que els homes de Solanes hauran de matinar per tal d’agafar el vol que els porti al municipi de Santa Ponça (Mallorca), al menys hora i mitja abans del partit. A més, el Calvià és un equip dur, amb molta experiència (tots els seus jugadors superen els 25 anys) i que saben portar el partit al seu terreny, sobretot a casa. Serà complicat, no hi ha cap dubte, però els blaus tenen gana de victòria i quan aquest equip vol, pot amb tot.

Som-hi blaus!