EL SÈNIOR A, A PUNT PER DISSABTE

Dissabte a les 18:30 el Sènior A rebrà al Grup Barna al Parc Esportiu LLobregat

Després de l’aturada de la setmana passada, torna la competició pels equips del Club Bàsquet Cornellà, i un dels retorns més esperats és el del Sènior EBA, que rebrà dissabte al Grup Barna. Durant el matx, a més, tornarem a comptar amb la intervenció del grup de dança The Puppets, que amenitzaran els descansos.

El Grup Barna arriba a Cornellà després de perdre els últims 4 partits. Situats dos posicions per sota dels blaus, és segur que vindran amb fam i ànsies de victòria. Però els homes de Solanes no els hi ho posaran fàcil, ells també venen de dues derrotes consecutives, que en un equip tan competitiu no senten gens bé. Aquesta ambició per ambdues parts, sumada a l’alt nivell qualitatiu dels dos conjunts, faran que el de dissabte al Parc Esportiu Llobregat sigui un duel d’alt estànding.

Hem treballat molt i tenim les idees clares. Tot i això esperem un partit igualat que si ens el volem endur harem d’estar molt concentrats i treballar els 40 minuts

Un dels protagonistes del partit serà el Joan Pau Pilan, dorsal 11 del primer equip. El Joan Pau és de Sant Joan Despí tot i que va començar a jugar a bàsquet a l’etapa pre-mini al CB Sant Just, club on havia estat jugadora la seva mare. I és que el bàsquet corre per les seves venes; tant els seus pares com els seus germans han practicat aquest esport. A més, la Maria i l’Alfons, germans del Joan Pau, també són jugadors del club, i ho han estat des de ben petits. En honor d’això, l’any passat, l’Ajuntament els va reconèixer premiant-los a la nit de l’Esport de Cornellà.

pilan
Joan Pau Pilan la temporada anterior

Dos anys més tard de començar a correr per les pistes, a mini, va fitxar per l’Escola de Bàsquet del CB Cornellà, on s’hi va quedar fins a infantil, quan va passar a formar part de les categories inferiors del F.C. Barcelona. A júnior va tornar al club blau, on s’hi ha mantingut fins a enguany, sumant ja 8 temporades consecutives. El Joan Pau és un dels exemples de jugadors formats al Club Bàsquet Cornellà que actualment integren la plantilla del Sènior A. D’aquestes temporades a les categories inferiors del club blau només en té bons records, en concret, sobre els anys de júnior explicava que «en aquell equip l’experiència va ser espectacular, van ser uns anys fantàstics… Quan ho recordo em venen al cap molts bons moments».

A banda del bàsquet, el Joan Pau està estudiant psicologia i criminologia. A més, també treballa com a selector de personal en un departament de recursos humans. Un noi tot terreny, apassionat, polivalent i atrevit.

Respecte el matx de dissabte el Joan Pau es mostrava optimista. «Hem estat preparant el partit durant tota la setmana, hem treballat molt i tenim les idees clares. Tot i això, esperem un partit igualat que si ens el volem endur haurem d’estar molt concentrats i treballar conjuntament els 40 minuts», declarava. El Grup Barna és deuè amb quatre victòries i sis derrotes, una més que els blaus, els qui amb cinc partits guanyats i cincs perduts, se situen setens. La diferència és mínima i la igualtat màxima en aquest grup de la Lliga EBA. «El Grup Barna és un equip molt intens amb bons jugadors. Ara mateix tenim una victòria més que ells però han competit a bon nivell tots els partits que han jugat i els resultats que han fet han estat prou bons», comentava Pilan.

Així doncs, dissabte a les 18:30 el Parc Esportiu acollirà un partit emocionant entre dos equips durs amb fam de victòria. I a tot això se li sumarà la intervenció del grup de dança The Puppets, les qui ens oferiran un gran espectacle durant els descansos. Us hi esperem a tots, el vostre equip us necessita.

Som blaus!