DESFETA DEL SÈNIOR B A CASA PER INICIAR LA SEGONA VOLTA

Després de la jornada de descans, els blaus van caure a casa davant el Bàsquet Neus

64 a 70. Una ajustada derrota, la segona consecutiva a casa, que manté als blaus a prop de la zona perillosa de la classificació. Dos partits seguits valiosos perduts per ben poc que els podrien haver donat l’empenta necessària per a encarar la segona volta emocional i psicològicament forts. «Podríem considerar que aquestes dues setmanes han sigut una mica el nostre mini fracàs, no hem aprofitat els dos partits que teníem a casa», deia contundent el primer entrenador del Sènior B, Pol Esteve.

Un enfrontament que començava amb domini blau, malgrat la lleu avantatge obtinguda a la mitja part. Els 8 punts de Rubio al primer període, completaven un gran inici de partit marcat per l’encert. Al segon quart, més igualat, els blaus no van saber aprofitar els seus avantatges amb efectivitat, i van acabar al descans tant sols un punt per sobre dels rivals (33-32). 

A la represa, els jugadors d’Esteve no van saber ratificar la feina de la primera part, i els rivals van aprofitar uns minuts de debilitat defensiva que els va costar el partit. «Vam començar a perdre força pilotes i a no tancar bé el rebot. Sens dubte dues claus per entendre els 23 punts del rival en aquest període, que ens van penalitzar tant», explicava Esteve. 23 punts encaixats en 10 minuts que, malgrat el coratge, l’orgull i l’actitut de l’últim període; no van acabar tombant. «De de cara al futur, necessitem ser més equip, anar més al 100% no només quan les coses vagin mal dades, perquè sinó no arribem a guanyar els partits. Hem de fer el canvi ara», comentava l’entrenador blau.

El proper enfrontament serà el pròxim cap de setmana a L’Hospitalet davant el Centre Catòlic (diumenge, 12:45h).

SOM BLAUS