PRIMERA | ONZENA ENSOPEGADA DEL SÈNIOR FEMENÍ (57-38)

seniorfem

El Sènior femení va tornar a ensopegar a la pista del Joventut les Corts.

Per 57 a 38, les blaves van perdre un partit que mai van arribar a controlar.

El duel va quedar dividit en dos períodes clarament favorables a les barcelonines (1r i 4t) i en dos quarts centrals més igualats. Al descans, les blaves tant sols perdien de 7 punts. Però la baixa anotació a ambdues bandes feia que aquests 7 punts, marquessin una ampla distància.

A la represa, el Sènior femení va completar els seus millors minuts de joc. Amb Burgos liderant l’ofensiva blava (9pts en 5 mins), les jugadores de Leandro Najmanovich van tornar a posar-se en partit.

Però l’anhel de victòria va quedar esvaït amb la botzina de finals del 3r període. L’últim quart quedaca encetat amb un parcial de 5 a 0 favorable a les locals, que tornava al marcador la màxima diferència del partit. Un parcial trencat amb 4 punts de les blaves entre el minut 3 i 5 i que ja no tornarien a anotar fins al min 8. En aquests 3 minuts, el matx va quedar sentenciat. Tres triples de les de Les Corts segellaven l’onzena derrota de les blaves, la que els fa baixar fins a la desena posició. Tot i així, seguim endavant, i seguim lluitant fins al final. Som-hi blaves!!


El partit del Sènior B, ajornat.