PRIMERA | CORNELLÀ – BALAGUER | INICI DE LA SEGONA VOLTA AL PELL

PREVIA PARTIDO SENIOR FEM

Després d’estrenar-se amb mal peu a la segona volta, el Sènior femení vol canviar el romb, tal i com ho va fer a la primera, vencent al CB Balaguer a casa. Ho intentaran dissabte a les 17.45h al Parc Esportiu davant el segon classificat.

EL RIVAL

El CB Balaguer arriba a Cornellà amb 12 victòries i tant sols dues derrotes, situant-se així entre els quatre equips empatats al lidertat. Una d’aquestes ensopegades però va ser davant les blaves, a la segona jornada per un ajustat 56 a 58. Dissabte de ben segur que tornarem a viure un duel de màxima igualtat i intensitat, malgrat que les baixes del Sènior femení els impedeixin estar al mateix ritme amb el qual van començar la temporada.

Pràcticament una volta sencera després sense perdre, les lleidetanes venen de sumar la segona derrota de la temporada a casa davant el Morell per 44 a 52. Els 4 mesos i mig sense perdre fan palesa la fortalesa d’aquest conjunt que destaca per la seva regularitat i solidesa defensiva.

EL CB CORNELLÀ

Les jugadores de Leandro Najmanovich es troben en un moment delicat psicològicament. Les lesions pesen i les dues derrotes en els últims tres partits també. Tot i així, el precedent els és favorable. La victòria soferta de la primera volta la van aconseguir a la pròrroga, tota una fita davant un rival de la categoria de Balaguer que es fa especialment fort a casa.

El repte serà lluitar per mantenir-se amb el cap fred i l’esperit regular els 40 minuts; i fer-ho a través del joc fresc i atrevit amb el que ens han enlluernat aquesta temporada. Dissabte serà un partit clau per les blaves que amb la victòria continuarien molt vives en la lluita per les primeres posicions (ara són cinquenes a dues victòries dels quatre equips empatats al liderat). La derrota les separaria de l’escamot capdavanter, enfonsant-les a mitja taula i fent molt difícil, tot i que no impossible, tornar a la lluita per l’ascens.

Per tal de mantenir tots els objectius vius, necessitem el vostre suport! Us esperem a tots/es dissabte, 10 de febrer, a les 17.45 al Parc Esportiu Llobregat.

SOM BLAVES