EL SÈNIOR FEMENÍ CAU CONTRA EL GRUP BARNA | DESFETA DEL SÈNIOR B A CASA

miniatura senior fem

El Sènior femení va perdre el 4t partit a la pista del Grup Barna (43-38)

Amb aquesta derrota les blaves es despengen del grup dels líders

El Sènior femení havia d’aconseguir la victòria a una de les pistes més complicades del grup per a mantenir-se en el grup de lluita pel liderat. Tanmateix, el triomf no va ser possible davant un equip molt sòlid defensivament, i les blaves queden relegades a la quarta posició (9-4), despenjades dels tres equips empatats com a caps de grup (10-3). Si bé és cert però, que les jugadores de Najmanovich han guanyat a dos dels tres equips líders (tots els enfrontaments directes jugats a domicili) i que molts encara han de jugar entre ells. Per tant, les possibilitats de les blaves de lluitar per les posicions d’ascens queden intactes. 

L’enfrontament va seguir una tendència molt monòtona des de l’inici fins a finals del tercer període. Les locals van sortir amb les idees molt clares, i amb un parcial de 14 a 0 a l’inici del primer quart, van evidenciar que no deixarien escapar la victòria. Teien molt clar el seu paper: ofegar l’atac blau. A finals del període, les de Cornellà van aconseguir retallar un pèl la distància (17-10). El segon quart, igual que el tercer, va ser més regular. Les barcelonines augmentaven l’avantatge progressivament, malgrat que, la diferència a pista, no semblava tan gran com la que reflectia el marcador.

En acabar el tercer període, les blaves perdien de 14 (37-23) i tenien per davant, un últim quart per tombar el marcador. En un partit en què les locals van saber asfixiar molt bé l’atac blau, que tampoc va gaudir del seu millor dia d’encert, feia molt improbable anotar més de 15 punts, sense que elles no en fessin cap (el màxim de punts per període, fins al moment, havia estat de 10 per les blaves). Tot i així, ho van intentar. Els últims 10 minuts van ser de coratge i orgull, d’intentar donar la volta al partit com fos. Però malgrat que van acabar guanyant el període (6-15) la distància va ser insuficient per acabar endunt-se la victòria (43-38).

El resultat ja deixa intuir que va ser un partit incòmode i frustrat per les blaves, a qui els agrada exhibir el seu joc fresc, alegre i anotador. Aquell dia, van guanyar les defenses, i la de les locals, va ser superior.

Seguim!

Som Blaves


El Sènior B perd un partit amb dues cares davant el CN Tàrrega (50-66)

Els blaus van sumar la vuitena derrota de la temporada, en un partit marcat per la desigualtat entre les dues parts. La primera, d’igualtat absoluta, de lluita per a impedir que cap dels dos equips agafés avantatge al marcador. La segona, de desconnexió blava i molta concentració rival. Un equip perdut, sense romb i precipitat; i l’altre jugant molt bé les seves cartes, seguint al peu de la lletra el guió a seguir.

El partit començava amb un primer quart lent. Cap dels dos equips es veia tan solvent en atac com els agradaria i, en canvi, acaparaven el protagonisme dues defenses molt sòlides i complertes. Al segon període el ritme ja va accelerar una mic, i ambdós conjunts, van mantenir un ritme molt elevat durant els 10 minuts. Un període d’enfrontament cara a cara, en què els visitants van acabar tres punts per sobre a la mitja part (32-35). “La primera part va ser molt igualada, contra un rival que és un dels més sòlids de la categoria i que porta 10 victòries ja”, explicava Pol Esteve, entrenador del Sènior B.

El partit va canviar totalment de cara a la segona part. Durant el 3r i el 4t període els blaus van anotar tants punts com al 2n (18). Els de Tàrrega van sortir molt forts i decidits a endur-se el partit i els blaus no van oferir resistència. En veure la potència visitant, amb un atac solvent i una defensa que no permetia errors; els jugadors d’Esteve no van saber reaccionar. “Vam ser sobretot molt poc sòlids en atac, sens dubte és l’aspecte clau per la progressió d’aquest equip […] Si és cert que ells estaven fent una defensa molt bona, sense cometre errors, conseguint poc espai, però nosaltres no vam tenir la paciència per trobar on col·locar la pilota, la rapidesa per moure-la, la connexió interior-exterior va ser nul·la, tot això s’augmenta amb la precipitació i l’ansietat, veus que no anotes…”, comentava l’entrenador blau. Al final, la distància va acabar sent de 16 punts (50-66) per a sumar la vuitena derrota de la temporada, i acabar el 2017 amb gust agredolç. A la tornada, el proper partit el jugaran dissabte 13 de gener a la pista del Sant Andreu.

Som-hi blaus!

Som Blaus