VICTÒRIES ESSENCIALS DEL SÈNIOR FEMENÍ I EL SÈNIOR B A DOMICILI

resultat senior fem

Les blaves van aconseguir dissabte la tretzena victòria de la temporada que les manté a la 5a posició

El Sènior Femení jugaba dissabte un partit clau de cara al final de temporada. Un enfrontament que determinaria la situació moral i anímica del conjunt de cara els darrers objectius de la temporada; i les blaves van complir. I ho van fer davant un equip de molta intensitat i duresa, que es fa especialment fort a casa.

En un nou enfrontament marcat per la solidesa defensiva a ambdues bandes, cap dels dos equips va poder construir còmodament el seu joc ofensiu. D’aquí, la baixa anotació. Aquest aspecte va ser especialment notable a la primera part, que va acabar amb el marcador a 19 a 21. La igualtat va estar servida fins al minut final de l’enfrontament moment en què les blaves van saber jugar les seves cartes i, aprenent i deixant enrere els errors comesos la jornada anterior (també amb final de partit ajustat), van agafar embranzida per marcar un parcial de 0 a 5 que els donaria la victòria final per 55 a 60.

Una victòria que val doble per la irregularitat de les blaves aquestes últimes setmanes. Un triomf que les manté a la part superior (5enes) i que, alhora, les acosta cada cop més, a la salvació matemàtica. El proper partit el jugaran diumenge al Parc Esportiu (17:45) davant el CB Valls. 

 


El Sènior B suma un important triomf fora de casa (64-89)

Els blaus van superar l’AE Badalonès per 64 a 89, una victòria essencial que els puja a la desena posició i els deixa fora de la zona de promoció. Un triomf crucial davant rival directe que deixa a l’equip de Pol Esteve en molt bona posició de cara al tram final de temporada.

“Molt content perquè vam portar la iniciativa del joc, el ritme va ser nostre. Amb una gran anotació i encert en el tir de 3. Tot això però des de la defensa”, comentava Esteve en acabar el partit. Va ser un enfrontament més plàcid del que a priori s’esperava. Però els blaus van gaudir un encert extraordinari. Una efectivitat que va tenir noms propis: Pol Rodríguez i Jose Bozal, que van acabar amb 25 i 24 punts respectivament. “(Vull) destacar que el percentatge de tir va ser molt alt però sobretot la forma com movíem la pilota, les situacions d’extra pass… vaig veure realment un equip. Ningú va lluitar pels seus interessos sinó que tothom va aportar i va jugar en equip”, analitzava Esteve.

Una efectivitat al davant que va venir reforçada per la solidesa al darrere. Els blaus van forjar un mur defensiu que no va deixar als badalonins passar dels 70 punts, mentre que ells, es van enfilar gairebé als 90.

La propera jornada tindran l’oportunitat de seguir sumar lluny de les posicions de perill. Ho faran de nou a domicili, i davant el Gavà, un altre rival directe i amb molta necessitat de guanyar.

SOM BLAUS