PRIMERS TRIOMFS PELS SÈNIORS B (MASCULÍ I FEMENÍ)

El Sènior B masculí estrena el còmput de victòries a Tercera Catalana (52-48)

senior b masc - cb sant boi - tercera catalana

A casa i davant del CB Sant Boi els blaus van aconseguir una victòria de molt de mèrit per la duresa i experiència del rival. El jove equip blau, format per majoria de jugadors acabats de sortir de la seva etapa de formació, va aconseguir el seu primer triomf sènior en un partit molt seriós i igualat predominat per les defenses.

La falta d’encert en el contraatac els va portar a un últim quart ajustat fins que, a manca de 2′, van aconseguir un avantatge de 10 punts que l’equip ha sapigut administrar molt bé des de l’excel·lent treball defensiu.


Victòria a domicili del Sènior B femení (65-74)

front maritim - cb cornella - tercera catalana

Les blaves van obtenir la primera victòria de la temporada en un partit lluitat a la pista del Diagonal Mar Front Marítim. Les jugadores de Miki Platel van refer-se de la derrota de la jornada anterior en un bon partit dominat en el primer desplaçament de la temporada.

Tret d’una petita davallada al final del 2on quart, que les locals van aprofitar per apropar-se a 3 punts, les de Cornellà van dominar l’enfrontament imposant la seva velocitat de joc i fent una excel·lent feina defensiva que els va donar cistelles ràpides i fàcils. En una segona part sòlida, les blaves van segellar la primera victòria de la temporada.