DOBLE VICTÒRIA EN L’ESTRENA DELS SÈNIORS B EN LES RESPECTIVES CATEGORIES

WhatsApp Image 2018-09-30 at 15.01.53

Debut amb comoditat del Sènior B masculí a Molins (55 – 96)

El Sènior B masculí es va estrenar amb victòria i molt bones sensacions a la pista del Manyanet Molins. Els blaus van fer un partit molt complert i equilibrat, amb un bàsquet molt ofensiu i una defensa molt sòlida. «(Hem) jugat al contratac, sent molt generosos, i sempre intentant buscar la millor opció», comentava Pol Esteve, primer entrenador del grup. Tant sols van concedir 11 punts al primer període, mateixa xifra que al segon, el que els va permetre arribar a la mitja part ja amb una distància substancial de 25 punts (22 – 47). 

Amb una distància tan àmplia ja establerta, la sortida a la represa era vital. «Era molt important no abaixar el ritme al 3r quart. Vam sortir igual de forts i vam fer un parcial de 2 a 16 que va acabar de tancar el partit», narrava Esteve. Sense mai deixar d’apretar l’accelerador, els blaus van seguir fent palesa la seva superioritat i augmentant, progressivament, la diferència de punts al marcador fins arribar al 55-96 final. Per a Esteve, el punt més positiu de l’enfrontament «és que els 11 jugadors han aportat i tothom ha col·laborat en la victòria».

El proper partit el juguen dissabte a les 16:15h al Parc Esportiu contra el CB Nou Esplugues.


WhatsApp Image 2018-09-29 at 18.26.46

El Sènior B femení s’imposa amb contundència a la UE Claret B en l’estrena lliguera

Partit igualat al principi degut a les imprecisions defensives i ofensives típiques d’aquestes alçades de la competició. No va ser fins al minut 7 del segon període que les blaves van començar a agafar distància al marcador gràcies a un parcial d’11-0, fruit d’una ostensible millora en el to defensiu i un increment de la efectivitat ofensiva. Aquest parcial, els permetia arribar a la mitja part amb un marcador favorable de 33 a 17.

Després del descans, al tercer període es va mantenir el bon to defensiu dels darrers minuts del segon quart. Poc a poc es va anar incrementant la renda, fins arribar a la màxima avantatge del partit – 23 punts – al minut 9 del tercer període. Ja a l’últim quart, les jugadores de Cornellà es van dedicar a controlar la distància, tot aprofitant per fer rotacions i proves de cara als propers compromisos de l’equip. «Cal seguir treballant en els detalls i creixent com a equip, per tal de guanyar regularitat i consistència en el nostre joc, fet que ens porti a ser competitives en tots els partits complicats que ens esperen», comentava Pere Galimany, primer entrenador blau.

Al final, 60 a 38 per a les cornellanenques i deixant pinzellades del que volen ser i fer aquesta temporada. El proper enfrontament el tenen dissabte a les 18h a la pista del CB Sant Andreu.