EL DESENCERT ALLUNYA AL SÈNIOR FEMENÍ DE LA VICTÒRIA (43-47)

27654896_731395663731089_8662975377575556035_n

Malgrat perdre davant les segones classificades i fer-ho per un ajustat 47 a 43, la sensació va ser de sortir derrotades. De perdre un partit que podrien haver-se endut sense problemes. Les claus: l’escàs encert i la irregularitat emocional.

Va ser un partit lent, entrebancat, on cap dels dos equips va lluir el seu millor joc. En gran part, tot això, condicionat pels murs defensius a banda i banda que, alhora, van provocar que fos un enfrontament decidit tant des dels tirs lliures, com des de la línia de tres. I l’encert de les blaves va ser extremadament baix en aquestes dues àrees. Van convertir tant sols 1 triple en tot el partit, i van acabar amb un 53.8% en tirs lliures (14/26).

El desencert de les blaves va ser compensat pel seu ambiciós i constant treball al darrere que les va mantenir competint al marcador. Gràcies a la solidesa defensiva, a les rivals els va ser molt difícil jugar amb comoditat, i el desgast físic els va passar factura a final del partit. Els darrers minuts, de molt baixa anotació a ambdues bandes, van acabar amb un parcial de 9 a 8 per a les blaves que van tenir la victòria a tocar. Tres personals consecutives estant en bonus van portar a les visitants a sumar quatre punts (de sis possibles) que treurien cap possibilitat a les blaves d’endur-se el triomf.

Una derrota de les que fan mal, especialment en un equip tan tocat per les baixes. De tot això, només queda fer un pas endavant i demostrar que no és pas la casualitat la que les ha portat a estar a la part alta de la classificació. La propera prova l’hauran de superar davant el SAFA Claror dissabte a les 18h.

SOM BLAVES