SOLIDIFICAR LA DEFENSA I SER MÉS REGULARS, LES CLAUS PER AFRONTAR EL PARTIT CONTRA L’ARENYS

L’arenys serà el proper rival dels blaus, que es volen treure el gust amarg de derrota de la passada jornada

Després de la derrota de dissabte, el Sènior vol treure’s el gust amarg de derrota de la boca i endolçar-lo amb una nova victòria a camp de l’Arenys bàsquet. Però com sempre, saben que serà difícil i que hauran d’estar al 100% els 40 minuts per tal de poder dominar el joc. Això passarà per solidificar-se al darrere i dinamitzar el joc ofensiu. 

Un dels aspectes clau pels blaus serà arribar a un final més holgat que el dels últims partits. El problema dels partits on s’arriba als minuts finals amb tot pendent, on tota possibilitat és oberta, és que és molt fàcil que quedi en mans de l’atzar el triomf. «Tenim sort de comptar amb jugadors amb molt de talent que en moments calents són capaços d’anotar. Però  hem d’intentar evitar els finals ajustats perquè sempre són un cara o creu, i no només depèn de nosaltres guanyar el partit», explicava el Víctor Mbappe, jugador del Sènior EBA amb qui hem parlat aquesta setmana.

Hem d’intentar evitar els finals ajustats perquè sempre un cara o creu, i no només depèn de nosaltres guanyar el partit

previa-20-nov
Víctor Mbappe el passat dissabte al Parc Esportiu

El Víctor és de Girona, ciutat on va començar a jugar a bàsquet quan tenia 8 anys. Però aquest no va ser el primer esport que va jugar. Abans havia provat el futbol, tot i que de seguida va veure que aquest no era el seu esport. El bàsquet el va captivar i des de llavors va passar per diversos equips gironins durant els anys de formació. L’etapa sènior la va començar al Sant Josep de Girona, des d’on va donar el pas a la provincia de Barcelona fitxant pel Sant Nicolau de Sabadell, d’on després va passar al Castelldefels, per finalment acabar aterrant a Cornellà l’any passat. Actualment el basquetbol és la seva única dedicació.  «Ara mateix estic només centrat en el bàsquet, estic entrenant pràcticament tot el dia perquè m’agradaria poder guanyar-me la vida durant un temps llarg amb el bàsquet», comentava el Víctor.

En clau de grup, el jugador blau explicava que malgrat la derrota de dissabte veu a l’equip en el bon camí. «Estem bé, progressant cada dia, i treballant molt bé». Tanmateix, repuntava que «ens falta ser una mica més contundents, sobretot als partits, perquè tenim moments en què ens deixem anar, no estem del tot concentrats, el que ens acaba complicant la vida». És el que els va passar dissabte passat, quan es van deixar remuntar els 15 punts que tenien de distància. En una lliga tan competitiva, uns minuts de desconcentració es paguen molt cars, pel que no es poden permetre desconnexions.

Per això, aquest és un aspecte que tenen com a objectiu corregir aquesta jornada contra l’Arenys. Dissabte intentaran ser més contundents, sòlids i regulars en defensa per tal d’evitar baixades de tensió que dotin al rival la possibilitat de controlar el partit. Demà es veurà el treball de tota la setmana, i esperem que sigui en resultat positiu pels blaus, que es volen treure l’espina de la setmana passada.