Les cares del nou staff del #LEBPlataCBC

Fa uns dies presentàvem a Mateo Rubio com a nou entrenador del primer equip masculí. Fent equip, al seu costat a la banda tècnica hi haurà Claudio Jorquera i Gerard Solà.Aitor Piedra seguirà sent l’encarregat de la preparació física. Anem un per un:

Claudio Jorquera – Entrenador Ajudant

Jorquera acumula una extensa trajectòria a les banquetes. El Xilè ha estat al capdavant dels Leones de Quilpue, equip de la primera divisió xilena, així com de la selecció nacional del país sudamericà (2017-18). Té més de 30 anys d’experiència al bàndol tècnic i complirà el seu segon al basquetbol europeu. La temporada passada va aterrar a Barcelona per a exercir de director tècnic del JAC Sants en una època difícil, marcada per la COVID. Enguany seguirà vinculat al bàsquet FEB, pero de forma interna, com a segon entrenador del LEB Plata blau.


WhatsApp Image 2021-07-07 at 12.39.32

Gerard Solà – Entrenador Ajudant

Solà és la jove aposta del club. L’entrenador, de tant sols 23 anys, cursarà el seu tercer any com a ajudant del primer equip masculí. El primer a la Liga EBA i el segon a la LEB Plata, enguany repetirà a la categoria platejada aportant frescura i recursos tàctics. Solà, a més, continuarà fent créixer el bàsquet base blau com a entrenador del Cadet B femení. 

WhatsApp Image 2021-07-08 at 09.35.30

Aitor Piedra – Preparador Físic

Piedra sumarà la seva quarta temporada al staff del primer equip masculí com a Preparador Físic. Tot i que la seva vinculació al club és vitalícia. Piedra és blau des de petit. Com a jugador va passar per totes les categories fins a arribar al primer equip, llavors a la Lliga EBA. A més, ha estat també entrenador de cistella petita i ajudant d’infantils i júniors.
És 100% ADN blau! ?

WhatsApp Image 2021-07-08 at 09.26.54

Tot un luxe comptar amb tots ells! Vols gaudir-los de prop? Sol·licita el teu abonament per la temporada 2021-22 de la LEB Plata.