EL TERCER QUART PASSA FACTURA AL CADET A FEMENÍ QUE CAU DAVANT L’UNI GIRONA

Malgrat la intensitat de les blaves durant la primera part, la distància que les gironines van assolir al tercer quart va ser irrecuperable
El debut del Cadet A femení va acabar amb el resultat de 59 a 38 a casa l’Uni GEIEG

Vam començar el primer quart bastant actives, tot i que ja des del començament vam veure que l’altre equip també ho estaria tot el partit. 

Vam acabar el primer quart amb un resultat desfavorable de 12 a 4. En el segon, vam començar també amb molta actitud i ganes, amb el mateix ritme que a l’anterior, però aquest cop vam arribar a posar-nos tres punts per sota. Després, als tres últims minuts ens vam desanimar i vam abaixar els braços, el que ens va portar a arribar al final del quart amb un parcial de 12-8 a favor de les gironines, i amb un resultat acumulat de 24 a 12. Tot i que havíem tingut bon nivell defensiu i en atac, l’únic que ens faltava era polir detalls, l’Uni GEIEG va saber aprofitar cada errada nostra per ampliar l’avantatge.

Va ser a partir del tercer quart que el joc i ritme del partit van canviar. Vam sortir molt fluixes, vam fer un quart amb molt poca intensitat, cosa que ens va passar factura, ja que la diferència es va ampliar a 24 punts en contra nostre. Al final del tercer quart, el marcador era de 45 a 21.

Ens vam adonar que havíem baixat molt el nivell, tant defensiu com ofensiu, i l’últim quart vam sortir a tope, però el GEIEG ja ens havia guanyat molta diferencia de punts. Tot i així vam seguir competint, i vam guanyar el quart 14 a 17, malgrat que el resultat final va ser de 38 a 59.

Ens falta millorar en molts aspectes, però un dels problemes principals que tenim són les pujades i baixades de l’equip, ja que fem un parcial molt bo i de sobte al següent baixem. D’altra banda, ens falten millorar petits detalls que poc a poc fan un gran canvi.

Pel que fa al partit en concret, deixant a banda el tercer quart que hem fet, en general podríem marxar amb bones sensacions, tot i que no estiguem contentes amb el resultat, i sabent que tenim moltissimes coses a millorar.

Ha estat el primer partit de lliga, encara ens en queden molts per seguir lluitant!

Mireia Torabi