THE CORNER OFEREIX CLASSES D’SPEAKING ESPECIALS A RUBIÓ I ORS

L’acadèmia d’anglès The Corner, patrocinador del Club Bàsquet Cornellà, ofereix als jugadors, jugadores, entrenadors i afiliats la possibilitat d’assistir a classes d’speaking a la caseta del club.

A partir de gener començaran les classes que l’acadèmia impartirà al Pavelló Centre Rubió i Ors com a complement de l’aprenentatge de la llengua, i amb flexibilitat total, podent-vos així adaptar als horaris d’entrenaments. Es durà a terme a la caseta que el club té al costat del pavelló, i les sessions tindran una durada d’una hora, i un màxim de 8 alumnes per classe. El preu és de 50€ trimestrals per 1 classe a la setmana i 95€ per 2.

Recordem que la relació del C.B. Cornellà amb l’acadèmia The Corner va començar amb l’acord entre ambdues entitats per tal que els socis i practicants del club gaudissin del 5% de descompte en el preu de qualsevol dels cursos oferts per The Corner, a més de matrícula gratuïta. De la bona relació n’ha surgit aquesta iniciativa que esperem sigui d’interès per als membres del nostre club.

Per més informació i reserves no dubteu en contactar amb secretaria a través de l’apartat contacte de la web o presencialment a Rubió i Ors.

HORARIS

INSCRIPCIÓ

THE CORNER
contacte e-mail: thecorner@thecorner.cat
Telèfon:  93 377 98 53 – 93 181 42 01.
CB.CORNELLÀ
contacte e-mail: secretaria.basquetcornella@gmail.com
Telèfon: 93 474 02 82.