EL CB CORNELLÀ, PROTAGONISTA TRIOMFADOR DEL TOPBÀSQUET 2017

Campions en la categoria infantil i mini masculina i finalistes en la mini femenina, els blaus completen una magnífica participació al torneig de formació més prestigiós

El bàsquet no fa pont, i tampoc ho han fet els nostres jugadors/es de l’Infantil A i el Mini A masculins i femenins, que han participat aquests dies al Topbàsquet 2017. El torneig, organitzat per l’Escola Pia de Sabadell, s’ha convertit en una de les competicions de formació més prestigioses a nivell nacional.

Els blaus hi arribaven amb ganes de gaudir de l’experiència però també de fer una gran actuació. I sense cap mena de dubte ho van fer. Essent partícips de tres de les quatre finals del torneig, l’Infantil A masculí i el Club Delfos Mini A masculí es van proclamar campions de la seva categoria, mentre que el Kubicat Mini A femení va caure a la final davant el sempre poderós Femení Sant Adrià. L’Infantil A femení, malgrat no poder guanyar-se el passi a les semifinals en quedar terceres al grup, van completar també un molt bon torneig, acabant en la sisena posició.

El torneig però, no va ser un passeig entre flors per als blaus. Totes les finals van ser molt lluitades i sofertes, la majoria, decidides a l’últim minut. L’Infantil A masculí va imposar-se al Torrot Maresme 3v per 47 a 46 amb una cistella als últims segons que deixava sense temps als rivals per contestar. Aquest partit va ser una repetició de la final del torneig de l’any passat, amb el mateix desenllaç. Així doncs, els blaus revalidaven el títol de campions i aconseguien instaurar al CB Cornellà com el club amb més torneigs aconseguits de la categoria infantil.

Pel que fa a la categoria mini, el Kubicat Mini A femení va caure a la final per 69 a 32 davant el Femení Sant Adrià. Les blaves, fatigades per l’esforç dels dies anteriors, van fer un molt bon partit, malgrat l’abultada diferència final. El dia anterior, aquests dos mateixos equips s’havien enfrontat a la fase de grups, partit que es va resoldre amb victòria blava per 48 a 49. Una igualtat que no es va tornar a viure a la final, doncs a les de Cornellà se’ls van acabar les piles a la mitja part. Tot i així, no hi ha dubte que les minis han completat un torneig espectacular, en el qual ens han fet gaudir de molt bon bàsquet.

El Club Delfos Mini A masculí, per la seva banda, sí que va aconseguir proclamar-se campió, vencent al Club Joventut de Badalona per 56 a 48. Els verds havien guanyat les cinc edicions anteriors en categoria mini, i eren un dels grans favorits per endur-se’l enguany també. Però el gran joc desplegat pels blaus va sentenciar el partit a l’últim període, sumant així el primer títol de la categoria en la part masculina per al club. En afegit, el Gerard Alexandrescoff va ser anomenat l’MVP del torneig mini masculí.

Felicitats a tots/es!

Som Blaus

Galeria