CAP DE SETMANA DE TORNEJOS MINI ABANS D’INICIAR LA LLIGA

Els equips de l’EBCB han últimat els detalls per a l’inici de lliga, participant en diversos tornejos

Els Mini A han pres part del prestigiós torneig de Mataró, els Mini B, ho han fet al Vila de Martorell


Ziga Zaga Mini B masculí

Foto: CB La Mercè

El Ziga Zaga Mini B masculí va acabar segon en derrotar al Nou Bàsquet Olesa per 45 a 34 i el CB Castellbisbal per 53 a 28. En canvi, no van poder amb el Bàsquet Manresa (27-47). Els blaus van fer un torneig molt complert, demostrant caràcter, lluita i molta alegria en el seu joc.


Ziga Zaga Mini B femení

WhatsApp Image 2018-09-22 at 14.12.51

El Ziga Zaga Mini B femení va acabar en posició de bronze. Un tercer lloc de molt de mèrit que van aconseguir gràcies a l’ajuda incansable de les companyes Pre-Mini. Les blaves van guanyar al Femení Castelldefels per 45 a 13 i van perdre contra el Nou Bàsquet Olesa (21-31) i el CB Castellbisbal (56-18).


Ziga Zaga Mini A femení

WhatsApp Image 2018-09-23 at 18.27.08

El Ziga Zaga Mini A femení va competir en un dels tornejos de minibàsquet més importants, organitzat per l’UE Mataró.

Dissabte, a la fase de grups, van sumar 1 victòria davant el CEJ l’Hospitalet i 2 derrotes: davant les amfitriones, i el Femení Sant Adrià. Deixant de banda els resultats, les blaves van competir al màxim en tots ells, davant d’alguns dels rivals més forts de la categoria.

Diumenge es jugaven el cinquè lloc davant el CN Sabadell, un altre dels grans. Van perdre per la mínima (26-28) acabant finalment en sisena posició i sumant experiències tant de joc, com d’unió i companyerisme. L’entrenadora del grup, l’Esther Esquivias, explicava que estaven molt «contentes pels resultats a nivell de treball, actitud i lluita. (Ha estat un) Torneig molt positiu per a tancar la pretemporada i començar la lliga amb bones sensacions!»


Club Delfos Mini A masculí

WhatsApp Image 2018-09-22 at 12.26.55

També a Mataró, el Club Delfos Mini A masculí tancava la primera gran actuació de la temporada. Els blaus començaven amb victòria davant el JAC Sants per 22 a 73 i derrota davant la penya per 68 a 45. Passaven a quarts de final com a segons de grup, on es van trobar amb el CB Vic. En el partit més competit i lluitat del torneig, els de Cornellà van acabar imposant-se per la mínima amb cistella a l’últim segon (56-57) després que ells haguessin anotat un triple a falta de 5.

A semifinals els esperava el FC Barcelona contra qui van esforçar-se per mantenir-los el ritme, però no els va ser possible (75-40). Però de la desfeta se’n van refer i tornaven a veure’s les cares amb el Joventut de Badalona. Aquest cop, l’enfrontament va estar més ajustat. Amb els blaus sense por i molta decisió, van dominar el marcador durant gran part de l’enfrontament. Malauradament però, la balança va acabar decantant-se pels de Badalona (75-70) i el Cornellà aconseguia una quarta posició de molt de prestigi havent demostrat que aquesta temporada, donaran molta guerra.

Som Blaus!!