EL PRIMER EQUIP FEMENÍ JUGARÀ A COPA CATALUNYA LA TEMPORADA 2020-2021

TORNEM A COPA!!
El Club Bàsquet Cornellà es plau d’anunciar l’ascens del primer equip femení a Copa Catalunya

Amb la resolució de la Federació Catalana de Basquetbol del 19 de maig de 2020, el primer equip femení del club quedava en la primera posició de la llista d’espera per a assolir l’ascens de Primera Catalana a Copa Catalunya. Les blaves tancaven la temporada prematurament en quarta posició i quedaven doncs, pendents dels moviments que es produïssin a les lligues superiors per tal de conèixer el seu destí i competició per la temporada 2020-2021. Amb l’ascens del BFM Viladecans a Lliga Femenina 2,  el Club Bàsquet Cornellà, passa a ocupar la plaça alliberada per les també baix-llobregatines a la Copa Catalunya.

És amb gran il·lusió que el club anuncia el retorn a la màxima categoria del bàsquet català del nostre primer equip femení. Un èxit per al projecte esportiu a llarg termini i un reconeixement a l’excel·lent feina que l’equip ha realitzat durant les quatre temporades a Primera Catalana. Amb humiltat i compromís, hem mantingut la mirada fixada en l’objectiu de tornar el CB Cornellà, al lloc d’on mai s’hauria d’haver mogut.

Amb la satisfacció d’haver aconseguit la fita proposada, girem el cap i mirem enrere per a donar les gràcies a tots els que han contribuït a fer-ho possible. A totes les jugadores, tècnics, directius i aficionats que han cregut en el projecte i hi han dedicat hores, treball i passió. A l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, i, en concret, al Departament d’Esports, pel suport incondicional, la confiança i l’empenta. El Club Bàsquet Cornellà és i serà representació orgullosa de la ciutat de Cornellà de Llobregat.

Dins de la situació extraordinària en la que ens trobem submergits, volem compartir amb vosaltres aquest moment d’alegria i felicitat perquè sense la família blava, res d’això ni seria possible, ni tindria sentit. Volem seguir sumant moments, camins i fites al vostre costat, volem seguir fent història i, de moment, ho fem tornant a Copa.

#somblaves #somfamiliablava #somCornellà #seguimfenthistòria #TORNEMACOPA