TRES DE TRES DELS SÈNIORS: EL FEMENÍ GUANYA CÒMODAMENT A CASA CONTRA EL SANT FRUITÓS

Amb el Sènior femení guanyant a casa contra el Sant Fruitós per 65 a 47, els nostres sèniors aconseguien ple de victòries aquest cap de setmana. Les blaves venien de dues derrotes consecutives, i arribaven a aquest partit molt necessitades d’endur-se la victòria per tal de recuperar els ànims. I així ho van fer.

Comencem a tenir personalitat, i crec que ho vam saber transmetre al públic… i això és molt important perquè necessitem el pavelló ple. Necessitem l’efecte RiO!!

Dissabte, les blaves van revertir l’actitud que s’havia vist  a l’anterior partit al pavelló, i això es va veure reflectit al seu joc. El seu entrenador, Quique López assegurava que «és massa d’hora per parlar de bàsquet però comencem a tenir personalitat, i crec que ho vam saber transmetre al públic… I això és molt important perquè necessitem el pavelló ple».

La feina comença a donar resultats, però en un equip tan nou i jove, se li ha de donar temps i paciència per a que progressivament vagin deixant veure de tot el que en són capaces. López assegurava que no tenia un pla previst per a l’inici de la temporada, que tots els començaments són irregulars, sobretot en equips d’aquestes característiques, però que el seu objectiu és arribar com més aviat millor a 15 victòries.

Els inicis són irregulars, i més en la nostra situació… però com més aviat arribem a 15 victòries, millor

L’entrenador es mostrava content tant pel resultat, el treball de les noies, i la seva progressió tant individual com grupal. Només falta que les blaves mantinguin l’actitud de lluitadores a la qual n’han anat treient la pols durant els dos últims partits. El proper serà contra Joviat, un rival dur però no impossible.

Som-hi noies! Som blaves, som lluitadores, som guanyadores!