UE MATARÓ FEIMAT – CB CORNELLÀ | VISITA DEL SÈNIOR EBA EN BUSCA D’ESCALAR POSICIONS

previa web
El Sènior EBA busca la novena victòria de la temporada a la pista del Mataró – Feimat, sisens classificats.


EL RIVAL

Els mataronins reben el CB Cornellà des de la sisena posició amb un balanç positiu de 12 victòries i 8 derrotes. En la jornada anterior van imposar-se a la complicada pista del CB Esparraguera (4t) per 79 a 86. Són un conjunt regular i ben equilibrat que ha aconseguit mantenir-se a la part alta de la classificació a base d’efectivitat i contundència.

Tenen un alt percentatge en tirs de camp, especialment des de la línia de tres, quelcom que contrarresta la seva falta de rebot ofensiu. La seva línia exterior és especialment potent, i se senten còmodes sobre un joc ràpid i ofensiu. 


EL CB CORNELLÀ

Els blaus es desplacen al maresme en busca de la novena victòria de la temporada, la segona consecutiva. Els jugadors de Mario del Campo afronten un partit important per allunyar-se de la part baixa. En cas de triomf, els de Cornellà escalarien a la desena posició i, a falta de 5 jornades, agafarien 4 victòries d’avantatge respecte les posicions de descens.

El Sènior EBA ve d’imposar-se al potent CB Martorell, a casa, per 90 a 79. Les bones sensacions de la segona part, en què els blaus van saber llegir molt bé el partit i cadascun dels jugadors va adoptar el seu rol amb efectivitat, han acompanyat una setmana de bona feina als entrenaments. L’estat anímic acompanya al conjunt blau, que haurà de potenciar la superioritat en el joc interior per tal de gaudir de fluïdesa ofensiva. La regularitat defensiva serà una altra de les claus per obtenir una important victòria a domicili.