ÚLTIM PARTIT DE LLIGA EBA AL PARC ESPORTIU

CB CORNELLÀ – CASTELLBISBAL: Últim partit de lliga EBA al Parc Esportiu

EBA

Dissabte a les 7 de la tarda el sènior EBA disputarà l’últim partit de la lliga al Parc Esportiu Llobregat. Quant tant sols queden dos partits per finalitzar aquesta temporada, el primer equip masculí és sisè amb la mateixa quantitat de victòries que de derrotes: 12. Rebrà al Castellbisbal, que figura setè, amb els mateixos punts i per tant, balanç que els blaus.

A la primera volta, el CB Cornellà es va imposar in extremis per un ajustadíssim 78 a 80. En aquell partit la intensitat defensiva i l’encert en el tir exterior, van ser claus per a la victòria blava, que es va decidir en l’última jugada. El de dissabte s’espera que sigui una revàlida d’aquest primer enfrontament i que ens deixi un dels partits més emocionants i intensos de la temporada.

Amb la motivació de ser l’últim matx a casa, i la igualtat i qualitat dels dos equips, veurem un gran partit que volem compartir amb tothom. Per aquest motiu convidem a tota la família blava a venir a gaudir d’una bona tarda de bàsquet i a animar al seu equip. A més de bàsquet, us hi esperen altres grans sorpreses que només podreu descobrir si us acosteu al Parc Esportiu, i que valen molt la pena…!

Som-hi blaus! Som blaus!