ÚLTIMA JORNADA DE LA PRIMERA VOLTA PER ENMARCAR

El sènior femení acaba la primera volta guanyant a casa de 19 un complex partit contra el Sedis

Fins a l’últim període les blaves no es van poder desenganxar al marcador

Dissabte el sènior femení va donar un pas més per a refermar-se, i continúa demostostrant el seu excel·lent estat de forma. En aquesta ocasió rebien a un difícil contrincant, que malgrat estar a poca distància a la classificació, se sabia complicat i que donaria molta guerra. «La clau del partit va ser la constància, que ens va donar la solvència per poder competir contra un equip que sempre va anar al límit del reglament, amb molta duresa, i intensitat», explicava l’entrenador del primer equip femení, Leandro Najmanovich, que des que ha agafat la direcció de l’equip no ha perdut cap partit.

Malgrat els 19 punts de diferència, i al contrari del que pugui semblar, va ser un partit molt disputat, i altament intens. Un duel dur, on els dos equips van lluitar per aconsguir els seus objectius. Tant al primer com al segon període les blaves van fer un partit molt intel·ligent. Amb poc encert, però amb constància, sabent que aquest arribaria. El punt d’inflexió es va produir al tercer quart però, quan les jugadores de Najmanovich van agafar el control del partit. «Físicament crec que vam arribar millor que elles, i això es va notar. Vam poder córrer més, apretar tota la pista, i treure’n benefici», afirmava l’entrenador blau. Tot i així, el marcador encara no era contundent. Per 44 a 36, les blaves començaven a agafar distància, malgrat el resultat ajustat de cada quart (16-11, 14-13, 14-12).

Quan treballes tranquil, i comences a ficar aquelles dues o tres accions que fins al moment no estaves ficant, et dota de la confiança necessària i aconsegueixes treure’n un bon resultat

A l’últim període, el partit va canviar de cara, i les lleidetanes van perdre els nervis, els quals es van transformar en tècniques i antiesportives tant a la banqueta com a les jugadores. Però les blaves es van saber distanciar de la tensió del partit i mantenir la calma en el seu joc, cosa que va donar els seus fruits i progressivament van anar agafant distància. Tal i com comentava Najmanovich,»quan treballes tranquil, i comences a ficar aquelles dues o tres accions que fins al moment no estaves ficant, et dota de la confiança necessària i aconsegueixes treure’n un bon resultat».

Al final del quart, i amb un parcial de 24 a 13, les blaves sumaven la cinquena victòria que els dóna una mica d’aire.»És un gran resultat per nosaltres, no tant sols per guanyar a un equip que està, ara mateix, empatat amb nosaltres, sinó que en treiem un gran average», deia l’entrenador del primer equip femení. Si bé és cert que els dos equips van empatats a cinc victòries, les lleidetanes compten amb un punt d’aventatge, i per tant, se situen una posició per sobre, degut a que a les blaves, els falta jugar el partit ajornat contra el CB Cervera. Així doncs, sembla que el sènior recondueix el camí, i en tindrà una nova oportunitat per seguir fent-ho la setmana que ve, en l’inici oficial de la segona volta, de nou a Rubió i Ors, contra el Castellbisbal.

Som blaves!


El sènior B va guanyar un partit a contracorrent, amb 4 baixes

Els blaus van arribar a dominar el partit per 17 punts de diferència

Després de dues jornades fosques, els blaus van reprendre el vol a Sant Andreu de la Barca. El sènior B arribava a la població del Baix Llobregat, amb 4 baixes importants, que els deixaven sense bases i amb tant sols 1 rotació pels jugadors interiors.

Els primers dos períodes van ser molt igualats, entre dos equips disposats a donar el millor d’ells. Va ser al tercer quart quan els blaus van sortir del vestuari amb una marxa més, i amb un parcial de 5 – 24, van agafar una avantatge que els locals ja no van poder remuntar. Tot i els nervis i el descontrol de l’últim període, aquest matalàs de punts va servir per a que els blaus sumessin la vuitena victòria. Tanmateix, el Sant Andreu va retallar distància, i va camuflar un resultat que havia arribat a ser molt abultat. Al final, un 61 a 69 que tornava el gust de victòria als blaus. L’entrenador del Sènior B, Miguel Ángel Platel deia contundent, «(els jugadors) van tenir durant tot el partit una actitud 10, així sí».

La propera jornada portarà als blaus a encetar la segona volta a Rubió i Ors, on rebran el Pansalud els Monjos BC, contra qui van caure al primer partit de lliga.