UNA DE FREDA I UNA DE CALENTA PEL CADET BLAU, QUE HA TINGUT DOBLE JORNADA AQUESTA SETMANA

Dissabte els blaus es van enfrontar al Club Nou Bàsquet Vilanova, i dimecres al Santfeliuenc

El primer va resultar en victòria còmode i el segon en derrota

Crònica de dissabte:

Era el primer partit de la temporada i volíem començar forts la lliga demostrant el que havíem treballat durant els entrenaments previs a aquest primer partit. Per desgràcia no vam poder jugar amb el nostre entrenador però igualment ens vam saber adaptar a la forma de joc que ens van exigir, ja que era bastant similar.

Vam començar amb intensitat, motivació i concentració màxima, factors que van donar els seus fruits. Vam acabar el primer quart amb una superioritat d’uns quinze punts a favor nostre. La dinàmica del partit va ser molt monòtona. Nosaltres ens vam centrar en els contraatacs, el moviment de pilota sense bot y la defensa intensa a tota la pista. En canvi, l’altre equip repetia les tres mateixes jugades tota la estona, les quals van ser inútils gràcies a les explicacions que ens va fer l’entrenador per defensar-les correctament, fent així que no fossin efectius els seus sistemes.

Des del meu punt de vista vam estar tots molt bé i els amplis coneixements del entrenador van ser un factor molt important per acabar amb el marcador de 32 a 82 a favor nostre.

D’aquest partit vaig treure tres conclusions molt importants: que si fem cas al entrenador, aportem actitud, ganes, concentració i si gaudim mentre juguem podrem acabar la temporada sent molt millor del que ho som ara.

Sergi Lozano

Crònica de dimecres:

Dimecres vam jugar el que hauria d’haver sigut el primer partit de lliga contra el Sant Feliuenc.

El primer quart no va ser massa bo per cap equip en quant a anotació. Vam sortir una mica fluixos i no vam donar el nostre 100% a la pista.

Al segon quart, vam començar a posar-li més ganes, i per tant, l’avantatge anava augmentant cada cop més, fins que, a l’arribar a la mitja part anàvem 9 per sobre, gràcies a un triple a l’últim segon que ens va ajudar bastant.

A l’inici del tercer quart, el nostre repte era fer un parcial de mínim 10 punts, per així poder sentenciar el partit. Vam aconseguir posar-nos 14 amunt, però en arribar a l’equador del quart vam marxar del partit i ens van remuntar fins que es van posar a 4 punts.

A l’últim quart, ells van sortir molt crescuts i amb més ganes de guanyar que nosaltres. Ens robaven moltes pilotes, i no ens sortia pràcticament res. Davant d’això vam començar a jugar cada cop pitjor i pitjor fins acabar perdent de 8 punts.

Pau Canosa