CITYLIFT GEIEG UNIGIRONA B – CB CORNELLÀ | TRIOMF DE PRESTIGI FORA DE CASA

image00001 (2)

Tercera victòria de la temporada per al Sènior A a la difícil pista gironina (38-53)

Les blaves van van dominar els 40 minuts, marcant la diferència al primer quart i sentenciant al darrer

El Sènior A aconseguia divendres un triomf de pes en un dels desplaçaments més complicats del grup. Les gironines no passen per una bona ratxa (1-6) i això les feia encara més perilloses. Tanmateix, les jugadores de Rafa Gutiérrez van mantenir el cap fred per aconseguir la tercera victòria de la temporada (totes tres fora de casa).

El partit començava amb les blaves interpretant molt bé el seu paper, malgrat l’encert rival durant les primeres accions del partit. Llegint les situacions en atac i solidificant-se en defensa, van revertir el 5-0 inicial amb un parcial favorable de 0 a 7 que va canviar el romb de l’enfrontament i en va determinar el curs. La distància créixer progressivament i a final de quart les blaves ja se situaven 8 punts per sobre (7-15).

El baix encert del que estaven gaudint les locals va portar-les a centrar l’atenció en col·lapsar l’ofensiva de les de Cornellà. Canviant a defensa zonal, les de Girona van provocar uns minuts de desconcert en l’atac blau que, amb tant sols 2 punts en 8 minuts, van patir per matenir el domini del partit. Pero les gironines només sumaven d’1 en 1 i amb moltes dificultats. Dos triples abans del descans de Polo i Aragón ampliaven l’avantatge respecte el final del primer període per arribar a la mitja part 12 punts per sobre (11-23).

El partit es reprenia a cop de triple. Amb dos a banda i banda durant els primers minuts, els conjunts deixaven en un segon pla el clar protagonisme que les defenses havien agafat al segon quart. El tercer va ser el període més igualat de tots. Aquell en què ambdós equips van intercanviar més cistelles i en què les locals van aconseguir gaudir de més encert i van poder seguir el ritme de les de Cornellà. Una sintonia que es va mantenir fins a mitjans del darrer període.

Al minut quatre, les gironines reduien la diferència a sis punts (35-41), la més distància més curta des del primer quart, el que obligava a Rafa Gutiérrez a aturar el partit. Però les blaves no volien repetir la història de la setmana anterior i la seva reacció va ser contundent: parcial de 0 a 12 en 4 dels millors minuts de la temporada. Amb poc bot i una ràpida circulació de pilota, van trobar tirs oberts que les exteriors van convertir i espais interiors que les pivots van saber aprofitar. Dels 12 punts del parcial 6 van venir de jugadores interiors, i 6 d’exteriors, amb Garcia castigant des de la línia de triple. El balanç i la bona connexió entre jugadores els va valer per segellar la tercera victòria.

El proper partit el jugaran dissabte a les 19:30 a Rubió i Ors davant el Barça CBS B.