CB VALLS – CB CORNELLÀ | DESFETA CONTUNDENT EN EL PENÚLTIM PARTIT DE LLIGA

valls-eba
Foto: arxiu

Els blaus visitaven la pista del Valls, desè, en busca de l’onzena victòria de la temporada. Però la possibilitat de triomf va quedar aniquilada amb un inici desastrós a una pista difícil i davant un rival que es jugava la permanència. Amb els vallencs encertats en el tir exterior i els blaus incòmodes i travats, el primer període acabava amb 20 a 7 al marcador.

Una sintonia que es mantindria durant el segon i el tercer període. Els blaus, impassibles, no van trobar la manera de frenar la sagnada. L’embranzida local es mantenia amb força i, en conseqüència, la diferència s’engreixava progressivament. Al descans era de 24 punts (43-19) i, al final del tercer període, de 32 (60-28).

L’encert local i l’embús ofensiu blau es van combinar en un dels pitjors partits de la temporada. L’últim quart va ser el de més orgull. Intentant revertir ineficaçment la mala feina dels 30 primers minuts, els de Cornellà van trobar més fluidesa en el joc per evitar una diferència final encara major. Amb la victòria final (82-50), els vallencs s’asseguren la plaça la temporada vinent – els blaus ja fa dues jornades que estan salvats -.

El proper partit serà l’últim de la temporada. Ens acomiadarem de la Liga EBA al Parc Esportiu, dissabte 27 d’abril a les 19h davant el Castellbisbal.


Estadística