CB VALLS – CB CORNELLÀ | VISITA A LES LÍDERS EN BUSCA DE LA SETENA

SENIOR FEM

El Sènior A visita el CB Valls, líder del grup, en busca de la setena victòria

Les blaves volen donar un cop d’efecte i sumar el segon triomf consecutiu

El Sènior ‘A’ reprèn la competició lliguera desplaçant-se a Valls per jugar la tretzena jornada de Primera Catalana. En un dels enfrontaments més complicats de la temporada, les blaves buscaran donar un cop d’efecte i aconseguir el setè triomf, aquell que descompensaria positivament la balança de victòries – derrotes (6 – 6).


EL RIVAL

El CB Valls és un conjunt sempre dur de pelar i, encara ho és més, a casa, on les victòries per als equips visitants van molt cares. Són primeres amb un balanç d’11 triomfs i, tant sols, 1 desfeta. Venen de guanyar a la JET (14è, 3 – 9) a domicili però de fer-ho amb poca contundència (67 – 73). 

Les tarragonines destaquen per la seva fermesa i capacitat de dominar els moments ajustats. Tenen les idees de joc molt clares, són ordenades tàcticament i els nervis en rares ocasions els afecten. Són un grup ben equilibrat, conscient de les seves mancances i fortaleses, el que els ajuda a detectar ràpidament les situacions de perill. Les blaves hauran de fer un partit molt complert per tal d’optar a la victòria.


EL CB CORNELLÀ

El Sènior A arriba a Valls després d’encadenar el segon triomf consecutiu a casa en la passada jornada davant el CN Sabadell. Són novenes, empatades amb les vuitenes, amb un balanç de sis victòries i sis derrotes. Malgrat la irregularitat en els resultats, han demostrat ser capaces de posar contra les cordes, i guanyar, a qualsevol equip del grup. Malgrat que el desplaçament és complicat, si algun equip pot donar la sorpresa a la pista del líder, són les blaves.

Les cornellanenques tenen avantatge a nivell qualitatiu i tècnic però desavantatge en l’apartat d’experiència i, per tant, un final ajustat els perjudicaria. Si el conjunt dirigit per Rafa Gutiérrez juga ve les seves cartes tàctica i mentalment, les possibilitats de guanyar són altes. La duresa, solidesa i efectivitat, seran claus per decantar la balança.

Som-hi, blaves!