VIBRANT VICTÒRIA PER ACABAR L’ANY DEL SÈNIOR EBA CONTRA EL GRUP BARNA

El Sènior A suma la sisena victòria de la temporada a casa contra l’Outletmoto C.B. Grup Barna per 82 a 54

Les claus del partit: l’encert en el tir i la bona defensa

L’alt percentatge d’encert en el tir exterior i una defensa sòlida i constant, van fer que els homes de Solanes s’imposessin als barcelonins còmodament. Gairebé 30 punts van separar als dos equips al marcador final, una distància a la que no hi estem acostumats en aquesta lliga. «Vam fer un partit força constant, tant al davant com al darrere. A ells els va costar anotar i van acabar per abaixar els braços», era l’explicació que donava l’entrenador de l’equip, Marc Solanes, qui es mostrava molt satisfet amb el resultat obtingut; la victòria més àmplia des que n’és ell l’entrenador.

«L’objectiu segueix sent el mateix: seguir guanyant partits, seguir creixent dia a dia, intentar fer als joves més protagonistes i que a la gent li agrdi venir-nos a veure…»

Així doncs, els blaus arriven a l’aturada nadalenca amb sis victòries i cinc derrotes, que deixen molt bones sensacions i els col·loquen a la sisena posició de la classificació, empatats amb el Collblanc amb un partit menys, i a tres victòries dels líders. Amb gairebé mitja temporada transcorreguda, els blaus no canvien el seu objectiu d’anar pas a pas, assegurant-se que cadascun d’aquests passos es fa en la direcció correcta. «No canviem els nostres objectius per haver portat sis victòries, encara que n’haguéssim portat quatre o vuit», comentava Solanes. «L’objectiu segueix sent el mateix: seguir guanyant partits, seguir creixent dia a dia, intentar fer als joves més protagonistes i que a la gent li agradi venir-nos a veure perquè fem un joc prou atractiu».

Amb aquesta àmplia victòria el conjunt blau s’acomiada de l’any 2016 i repta al 2017 a ser encara millor, a que vingui carregat de victòries, sempre des del treball i la perseverança.