Victòria essencial pel Sènior femení, lluitar i continuar pel Sènior B

El Sènior femení va aconseguir una ansiada i molt important victòria en el derbi contra el Femení Cornellà, per començar l’any amb bon peu

El Sènior femení, molt necessitat de victòries, ja n’ha encarrilat dues de seguides, i sembla que tornen a endereçar el camí. Aquest passat cap de setmana va ser contra el Bàsquet Femení Cornellà en el sempre intens i emocionant derbi entre dos dels equips femenins de la ciutat. Prova d’això és el resultat del partit, que amb un ajustat 46 a 42, les noies de Leandro Najmanovich es van endur la quarta victòria de la temporada.

El matx va encetar de forma desequilibrada. Les blaves van començar prou apàtiques, mentre que les vermelles, ho van fer molt actives i ficades, així ho va reflectir el parcial del període que va acabar en 11 a 16. La diferència no era molt abultada i les jugadores de Najmanovich es van anar apropiant del control del partit, agafant avantatges importants durant el segon i tercer quart. Amb parcials de 12 a 8 i 14 a 6, les locals es presentaven a l’últim període amb 7 punts d’avantatge. I aquesta diferència va ser vital. Les vermelles no van poder salvar mai les distàncies, i malgrat guanyar el quart, per un escàs 9 a 12, el nostre Sènior femení es va acabar imposant per 46 a 42.

És una victòria que permet recuperar l’esperança i pujar la moral a les blaves, que necessitaven guanyar partits com l’aire que respiren. Ara ja en porten dos de seguits, i amb un partit menys que la resta, es col·loquen onzenes empatades en aquesta posició amb el Ploms Salle A i el Sedis EFAUSA. El proper partit serà a domicili, contra un difícil CB Valls que va tercer a la classificació. Però citant a M. Martí i Pol «tot està per fer i tot és possible».

Som-hi blaves!

 


Al Sènior B masculí se li va escapar el partit a l’últim quart, que va acabar perdent per 66 a 76 a casa contra el Manyanet Reus

El Sènior B, entrenat per Miki Platel, va caure diumenge a Rubió i Ors davant el Manyanet Reus per 66 a 76. Els blaus, van controlar els dos primers quarts del partit, i van agafar avantatge a la primera part del tercer, però no van poder evitar la remuntada dels tarragonins al final del partit.

Del 44 a 35 es va passar a l’empat a doble quatre al final del tercer quart. Així doncs, s’arribava a un desenllaç completament obert, que es decidiria en el parcial de l’últim quart. I aquest va anar decantat pels rivals que es van imposar per 21 a 31, i acabaven guanyant per 66 a 76.

Toca seguir, no hi ha res més. Lluitar i continuar.

«No tinc res a reprovar als jugadors. Ho han donat tot. Però el que sí que és cert és que hem de saber jugar millor, i estar més serens quan no estem encertats», explicava l’entrenador blau, Miki Platel. Era un partit que ja es preveia difícil pel perfil i posició del rival; però era també important, perquè una victòria situava al Sènior B a un partit del Manyanet Reus, i els altres dos equips que té per sobre a la classificació. Ara, aquests conjunts es distancien una mica més, però tot i així els blaus no perden la calma, estan contents amb la seva feina i saben que el treball ben fet acaba donant bons resultats. Platel deia, contundent, «toca seguir, no hi ha res més. Lluitar i continuar».

Som-hi blaus!