VILLALÓN, MARÍN I SANMARTÍN, RENOVATS

Espresso Shot (1)
Les renovacions de Villalón, Marín i Sanmartín s’afegeixen a les de Farfan, Zamora, Lliteras, Hernández, Recasens i Pilan
Amb els fitxatges de Prior i Baqués, el Sènior EBA arriba a les 11 fitxes abans de l’agost

Amb l’objectiu de consolidar el projecte de l’any passat, la direcció tècnica ha renovat a 9 dels integrants del Sènior EBA i s’ha reforçat amb dos fitxatges. A la continuïtat anunciada de Albert Farfan, Néstor Zamora, Roger Lliteras, Adrià Hernández, Aleix Recasens i Joan Pau Pilan; s’hi afegeixen Fernando Villalón, Nacho Marín i Àlex Sanmartín.


Fernando Villalón

FERNANDO VILLALÓN

Fernando Villalón sumarà un lustre al primer equip masculí, una dècada consecutiva al club.

Villalón va iniciar-se al bàsquet a l’escola IPSI, i després d’una estada d’un any al CB Cornellà, marxaria al Joventut de Badalona. Tres anys més tard tornaria per defensar la samarreta blava i des de llavors el seu lloc al club ha estat inamobible.

Per al pivot barceloní, «ha estat un any d’altibaixos. Però a nivell d’equip hem anat de menys a més, acabant amb bon sabor de boca».
De cara a la temporada vinent, Villalón l’encara «amb ganes. El fet que segueixi la majoria del grup amb un parell de retocs ajuda». Com a objectiu: «estar còmode i a gust, principalment. A partir d’aquí, les coses sortiran de forma natural per poder ajudar a l’equip el màxim possible».


Nacho Marín

 
NACHO MARIN
 

Marín va retornar al club a mitjans de la temporada passada després que les lesions deixessin a l’equip amb necessitat de reforços. Obria així la seva segona etapa al club. El jugador de Vilafranca ja havia vestit la samarreta blava durant dues temporades – entre els anys 2013-16 -.

Per motius laborals, Marín no va poder estar dins de la rutina del conjunt tant com li agradaria. «És una situació complicada, però he intentat adaptar-me el millor que he pogut. M’agrada participar en tot i saber que certs partits no els puc jugar, és difícil d’empassar, però ho haig d’assimilar».

De cara a l’any vinent es mostra prudent amb l’objectiu col·lectiu. «Resto a l’espectativa de què serem capaços de fer». Però remarca que «no magrada estar a mitja taula i faré tot el que pugui per a que entrem als play-off d’ascens». A nivell personal, vol «ser millor jugador cada dia i arrossegar a qui faci falta per ser l’equip que hem i podem ser».


Àlex Sanmartín

SANMARTIN 
La novena i última renovació del #SèniorEBAcbcSanmartín és co-capità del grup i porta defensant la samarreta blava 12 temporades, 11 de les quals al primer equip. Ha tancat una campanya que va acabar amb molt bones sensacions. «Ha estat una temporada on tot l’equip ha evolucionat de menys a més i això ha fet que pràcticament tot el nucli vulguem seguir amb ganes de més sense cometre els errors de principi de la temporada passada».
 
El proper any l’encara «amb moltes ganes i il·lusió per seguir competint. I amb un objectiu clar; poder accedir als play-off d’ascens. Qualsevol pensament que ens faci sortir d’aquesta idea, no entra en els meus plans». Un objectiu tant ben traçat com difícil però que s’anirà perseguint passa a passa. «Lluitarem cada partit per assolir el repte».