XAVI PARDINA, NOU ENTRENADOR DE L’EBA; FERRAN LAVIÑA SECRETARI TÈCNIC DELS SÈNIORS

pardina i laviña
Laviña, a l’esquerra, i Pardina, a la dreta, el dia de la seva presentació

Xavi Pardina esdevé el nou entrenador del primer equip masculí que, després de la renúncia de Marc Solanes, passarà a dirigir als blaus la propera temporada. Pardina arriba procedent del Grup Barna, equip amb el qual ha estat competint a primera catalana.

El nou entrenador blau, va iniciar la seva carrera com a tècnic al campus de bàsquet del Futbol Club Barcelona l’any 2001. Al 2005 va entrar a formar part del cos tècnic de la cantera del JAC Sants. Des de llavors ha passat per la banqueta del Laietà, del CB L’Hospitalet a LEB Plata, del Santfeliuenc a la lliga EBA i de les categories inferiors del FC Barcelona, club al qual va estar lligat des de la temporada 2011-12 fins a la 2015 – 16, i amb els quals va aconseguir diversos títols de renom. Amb el Xavi, el club aposta per un entrenador jove i madur que aspira a mantenir la línea dels últims anys de treball i constància; i com sempre, a ser el més amunt possible.

L’altra nova incorporació tècnica és Ferran Laviña. Laviña va ser jugador professional de bàsquet fins al 2013. Amb el Club Joventut de Badalona i el Bàsquet Manresa, va disputar un total de 14 temporades a l’ACB (des del 2011 Lliga Endesa). Des d’ara Laviña passa a formar part de la direcció tècnica i se centrarà sobretot en els equips sèniors. Amb ell s’espera aportar una perspectiva fresca al nostre club que alhora reforci els valors del club i el seu objectiu principal: formar als jugadors de la casa per a que puguin fer el pas i formar part dels equips sènior del club. 

Des del club els volem donar la benvinguda per la porta gran i esperem obrir una nova etapa de grans èxits. Molta sort i bona feina!