ZIGA ZAGA AMB EL CB CORNELLÀ: ELS VALORS EDUCATIUS DEL BÀSQUET

zigazaga

La setmana passada, les portes de Ziga Zaga es van obrir per a rebre al Gabriel, l’Arnau, la Raquel i la Martina. Una expedició encapçalada pel president del CB Cornellà, José Manuel Hernández.

Ziga Zaga, es dedica, des de 1992, a la gestió de serveis i projectes educatius. Tenen per objectiu potenciar els processos d’aprenentatge i socialització de les persones i aconseguir una millora en la qualitat de vida. Ho fan a través del foment de  les relacions socials, facilitant l’accés a la cultura i l’adquisició de coneixements ; sent prioritari per a l’entitat l’atenció i la protecció de la infància, l’adolescència i la joventut.

Els Objectius i   valors compartits i  tan clarament lligats amb l’esport  com  a eina educativa, feia quasi natural la col·laboració entre el Club Bàsquet Cornellà i Ziga-Zaga,  totes dues entitats amb seu a la ciutat.

Ziga Zaga ha passat a formar part de la família blava i enguany ha patrocinat a 4 equips (els Mini B masc i fem, i els Mini Blau masc i fem) En representació d’aquests 4 grups, l’Arnau Rivero, el Gabriel Valle, la Raquel Ruiz i la Martina Bort, van visitar la seu de Ziga-Zaga on van ser rebuts per  Carlos Alcántara i el seu equip. D’aquesta visita en va sortir un vídeo en què els petits ens mostren els valors que lliguen aquesta col·laboració.