CB CORNELLÀ – CB CASTELLBISBAL: LA LLIGA CATALANA ARRIBA AL PELL

PREVIA CASTELLBISBAL

El sènior EBA inaugura oficialment la temporada amb la Lliga Catalana

El primer dels dos rivals de la fase inicial serà el Castellbisbal

L’enfrontament serà dissabte a les 12 al Parc Esportiu Llobregat

A falta de dues setmanes per l’inici de la lliga, el sènior A masculí del club s’estrena en competició oficial amb la Lliga Catalana EBA. Els blaus són al grup 7 juntament amb el Castellbisbal i el Castelldefels, els quals es van enfrontar la setmana passada i d’on en va sortir victoriós el primer per 81 a 78.

El primer partit dels de Cornellà és aquest dissabte a les 12 al Parc Esportiu, al mateix escenari i davant el mateix rival on van acabar la temporada passada. En aquella ocasió els blaus van caure per un ajustat 82 a 84 en un partit intens i competit de principi a fi. Així s’espera que sigui el partit de dissabte, on els blaus hi arriben amb un projecte nou, renovat i molt il·lusionant, que encararà el primer repte de la temporada.

Els de Cornellà han de guanyar aquest partit inicial per tenir possibilitats de quedar primers del seu grup i aconseguir el passi a la segona fase, que començarà el 12 d’octubre. Dita fase s’organitzarà al voltant de 4 creuaments a partit únic, els guanyadors dels quals disputaran la Final A4 prevista per la Federació Catalana de Basquetbol pels dies 3 i 4 de febrer del 2018.