JA ÉS AQUÍ EL III TORNEIG SOLIDARI CADET FEMENÍ PER LA MARATÓ DE TV3

TORNEIG LA MARATO 2Dissabte i diumenge (9 i 10 de desembre) el Pavelló Rubió i Ors acull la tercera edició del Torneig Solidari Cadet Femení en favor de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. Durant el cap de setmana s’organitzen dos torneigs separats: un dissabte i un diumenge. Tots dos compten amb el mateix format: 2 grups de tres equips que s’encreuaran després d’haver jugat entre ells. Al primer, les amfitriones són el Cadet 02 i 03 femení; mentre que al segon, ho són el The Corner Cadet B i el Cadet A femení.

A banda de bàsquet, el rerefons del torneig és recaptar fons per La Marató, enguany destinada a les malalties infeccioses. Hi haurà tres formes de contribuir-hi: a través de la rifa amb obsequis donats pels nostres patrocinadors i col·laboradors; comprant a les paradetes o participant al K.O. solidari. A més, MAUSA, patrocinador oficial del club, convertirà l’anotació conjunta dels quatre equips que arribin a les finals en euros. L’import col·lectat serà íntegrament destinat a la donació per La Marató. El repte, superar la recaptació de l’any passat (424€).

Els equips convidats del III Torneig Cadet Solidari són: BC Meliana i CB Gavà del grup 1 de dissabte. CB Morvedre i CB Sant Josep Obrer del grup 2 de dissabte. CB Sant Josep i CE Sant Nicolau del grup 1 de diumenge; i Barça CBS i Sant Quirze BC, del grup 2 de diumenge. A ells, així com als col·laboradors, els donem les gràcies per participar del nostre torneig més especial.

US HI ESPEREM!

Calendari de dissabte

Calendari de diumenge

L’edició anterior

poster torneig dissabte