EL CB CORNELLÀ PRESENTA LA TEMPORADA I EL PRIMER EQUIP A MITJANS I PATROCINADORS

presentacio

El president, José Manuel Hernández, va presentar ahir a premsa i patrocinadors la temporada 2017-18, així com el primer equip del club: el Sènior EBA

El Parc Esportiu va acollir la presentació de la nova temporada, que va estrenar-se amb la Lliga Catalana EBA fa tres setmanes; i les diverses fases de preferent disputades per alguns dels nostres equips base. El club comptarà enguany amb tres equips sèniors i 26 equips base, 17 dels quals són de cistella gran. Els altres 9, són doncs de cistella petita i, per tant, formen part de l’Escola de Bàsquet que aquest any segueix celebrant el seu 40è aniversari (1977-2017).

EL NOU SÈNIOR EBA

El Sènior A masculí competeix a la Lliga EBA, la primera lliga estatal després de les regionals catalanes. A principi de temporada i a mode de tret de sortida a una nova campanya, els jugadors, staff tècnic i representants de la junta directiva es reuneixen al Parc Esportiu Llobregat, lloc de joc del primer equip blau, amb mitjans i patrocinadors per presentar-se oficialment i donar la benvinguda a una nova temporada.

El Sènior EBA, va recordar el president, és el projecte final del club, on s’arrodoneix la feina des de l’escoleta. El CB Cornellà és un club que centra el seu esforç en la formació de jugadors a base de constància, dedicació i respecte. La voluntat de formar a bons jugadors es reflecteix enguany, un cop més, en el primer equip, que compta amb 5 jugadors d’un total d’onze formats a les categories inferiors del club. A més, del reforç proporcionat pels jugadors del sènior B. 

El sènior EBA comença la temporada partint d’un projecte nou, encapçalat pel flamant cos tècnic dirigit per Xavi Pardina, i que incorpora a 6 cares noves que aporten un aire fresc a l’equip i molt bones sensacions, de moment, sobre la pista. Respecte l’any passat, hi ha 5 jugadors que han renovat i que seguiran sent un dels pilars de l’equip. 

L’objectiu d’aquest any, com sempre, és aconseguir estar el més amunt possible a la lliga i seguir treballant per a dotar al CB Cornellà del prestigi i el reconeixement que mereix.

LA NOVA EQUIPACIÓ

També vam aprofitar l’ocasió per a presentar la nova equipació de joc del CB Cornellà, que ha volgut modernitzar la seva clàssica vestimenta. Mantenint el blau característic, la novetat es troba en el degradat del color i en l’estampat a la part davantera del logo del club. Un canvi que aposta per la mirada al futur, i que vol obrir una nova etapa d’èxits i de progrés.

FER CIUTAT

Un altre dels objectius per a aquesta temporada és seguir incrementant la rellevància del club en la seva faceta social i establir acords amb altres entitats per crear lligams de convivència. En aquesta línia, estem treballant amb entitats com l’escola de ball del Patronat.

DOSSIER DE PREMSA

 

GALERIA