ELS PRIMERS EQUIPS AMB EL PRESIDENT, PARTICIPEN DE LA JOGUINA SOLIDÀRIA

seniors joguina

El president, José Manuel Hernández, i els integrants dels primers equips del club han fet ja la seva aportació a la joguina solidària. 

En motiu de la campanya “Una Joguina, Un Somriure” que el club està duent a terme en associació amb la Creu Roja de Cornellà de Llobregat, els jugadors i jugadores, així com membres de la junta directiva, han volgut aportar el seu gra de sorra aquesta setmana.

La campanya té per objectiu que cap nen/a de la ciutat es quedi sense joguina aquest Nadal, seguint així una de les seves grans línies d’actuació com a entitat social amb influència local i comarcal: establir acords amb altres organitzacions per crear lligams de convivència.

Si tu també vols participar d’aquesta campanya pots deixar la teva joguina a Rubió i Ors, a la seu de la Creu Roja de Cornellà o excepcionalment al Parc Esportiu el dia de la #presentacioblava. Els requisits que aquestes han de tenir són tres: ha de ser nova, no pot ser bèl·lica, ni tampoc sexista. 

La campanya va començar el 8 de novembre, i acabarà el 17 de desembre durant el partit del Sènior EBA al Parc Esportiu. Durant la mitja part del partit s’anunciarà el total de joguines així com altres dades de participació.

Per a més informació, podeu contactar amb nosaltres a través del formulari o a secretaria.basquetcornella@gmail.com