EL CB CORNELLÀ, GUARDONAT AMB EL PREMI BQ VALORS DE LA FCBQ

BQ Valors

> El president, José Manuel Hernández, va recollir el premi BQ Valors durant la Festa del Bàsquet Català 2019

> Un guardó especial de la FCBQ que reconeix la promoció de valors positius dins l’esport 

El Club Bàsquet Cornellà, amb el president José Manuel Hernández al capdavant, va rebre el guardó BQ Valors de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) durant la Festa del Bàsquet Català 2019. Un premi que és un reconeixement a la tasca social del club i el seu ferm compromís amb la ciutat i la seva gent.

Més enllà de l’esperit competitiu que l’ha portat a ser un dels planters més valorats del territori, el CB Cornellà es caracteritza per la seva forta implicació en l’àmbit social, així com en el teixit local i divers de la ciutat de Cornellà. Entre els seus principals objectius: inculcar i difondre els valors de la solidaritat, la cooperació i la fraternitat.

Aquesta és la llista d’accions per la qual, la FCBQ, ha decidit guardonar al Club Bàsquet Cornellà amb el premi BQ Valors 2019:

✓ L’equip APRODICO 

✓ El Torneig Cadet Solidari 

✓ La campanya Una Joguina Un Somriure 

✓ El repte Junts Som Més Forts  

✓ La campanya anual, enguany: El CB Cornellà per la igualtat i contra la violència de gènere

slider2

Cada any, coincidint amb la presentació oficial dels equips, el CB Cornellà posa en marxa la promoció d’alguna iniciativa social a la qual vol donar èmfasi i força. La d’aquest any: la igualtat a l’esport i l’eradicació de la violència de gènere.

Els missatges de i cap als/les jugadors/es eren clars: 

  1. Perquè la dedicació, la feina i el sacrifici són els mateixos. Perquè l’esport no té gènere; mereixem les mateixes oportunitats i el mateix reconeixement.
  2. Amb un ferme #noésno, els/les jugadors/es es comprometien a lluitar per aconseguir un entorn i un futur inclusiu, igualitari i pacífic des del respecte, la lluita, l’esforç i la cooperació. Al món de l’esport, la violència no hi té cabuda. 

 Les aportacions i donacions a causes solidàries

A banda de les activitats pròpies organitzades, ens plau col·laborar en diferents iniciatives solidàries en associació amb escoles de la ciutat i entitats comarcals i provincials. Alguns exemples: la tómbola solidària de l’AMPA de l’escola Sant Miquel en favor d’entitats socials de la ciutat, i la gran rifa de la jornada de bàsquet solidari del CE Gelida, enguany en benefici de l’hospital de Sant Joan de Déu.
També col·laborem, de forma puntual, amb la delegació de Cornellà de Catalunya Contra el Càncer.